Gala Turning Winsum groot succes

WINSUM – Zaterdag 15 juni was alweer het derde gala van Turning Winsum, het thema was Amerika. De Ripperdahal was voor deze gelegenheid volledig in stijl aangekleed met vlaggen, ballonnen, een Hall of Fame, de bekende route 66 en 42th Street.

Tijdens deze avondshow werd voor een uitverkochte zaal een fantastische show gegeven. Bijna non-stop werd het publiek vermaakt met spectaculaire optredens waarin diverse gym- en turnonderdelen verwerkt waren zoals brug, balk, vloer, sprong, dans, tumblingbaan en acrogymnastiek. Ook werden er tussen het programma door acts gedaan onder de noemer “Amerika Got Talent” dat gejureerd werd door niemand minder dan Chantal de Boer! Na de pauze vond er een spectaculaire demonstratie van het freerunnen plaats, dat vanaf september door Turning Winsum aangeboden zal worden.


Kortom: een geweldig Gala met enorm veel inzet van leden, leiding, bestuur, assistent-trainer en de vele vrijwilligers. Zeer tevreden ging iedereen huiswaarts en nagenieten van de vele mooie reacties, de vele foto’s en filmpjes die zijn gemaakt.

Via de Facebookpagina van de club kunt u hiervan veel terugzien. In de fotoserie boven de tekst staan de foto’s van HogelandNieuws

Cookieinstellingen