Seizoensafsluiting DWA/Argo heeft feestelijk tintje

Foto: Ubo Pettinga

WINSUM/BEDUM – Zoals ieder jaar sloten de korfballers van DWA/Argo ook dit seizoen af met een gezellige clubdag. Zaterdag stond het feestje echter ook in het teken van het 60-jarig bestaan van Argo, het deel van de club dat oorspronkelijk in 1959 in Bedum werd opgericht.

De korfballers hadden tijdens de middag een gezellig familietoernooi, waaraan gemixte teams van jong en oud meededen. Ook ouders, vrienden, oud-spelers en familieleden mochten meedoen. Na het toernooi werd de club vastgelegd op de foto, waarna er een heerlijke barbecue klaar stond, welke door de leden zelf verzorgd was. Ook oud-leden van Argo waren daarbij uitgenodigd.

In de avond probeerden de korfballers een gooi te doen naar de schutterstroffee. Koppels van twee spelers bepaalden in onderlinge wedstrijdjes wie de beste schutters van de avond waren. Daarbij moest van ongeveer 6,5 meter worden geschoten. Opvallend was het hoge schotpercentage en iteindelijk kwamen Lisette Hamminga, speelster van het eerste team, samen met haar gelegenheidspartner Rob Pettinga als beste schutters uit de bus.

Omdat het nog lang warm bleef konden de korfballers er nog een gezellige avond van maken op het terras voor hun clubgebouw.

Hiermee is het korfbalseizoen definitief ten einde. Halverwege augustus beginnen de korfballers met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Reacties