Arjen Robben-toernooi zeer geslaagd

Foto: Peter Russchen

BEDUM – Het tweede weekend van september was het weer tijd voor het Arjen Robben 35+ tennistoernooi. Zo’n 100 deelnemers speelden afgelopen donderdag t/m zondag hun 81 wedstrijden in zes verschillende klassen.

Er waren hele spannende partijen bij en regelmatig moest een derde set in de vorm van een super-tiebreak de beslissing brengen in de wedstrijd. De pittige buien die af en toe vielen leidden vooral op vrijdag soms tot vertraging en enkele wedstrijden werden pas laat in de avond afgerond. Met medewerking van ZNEO is op zaterdag voor enige partijen uitgeweken naar Zuidwolde om de door regen op vrijdagavond opgelopen achterstand weer in te lopen.

Het toernooi werd ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door de vele sponsoren en niet te vergeten de vrijwilligers die met veel inzet het toernooi hebben georganiseerd en de bardiensten hebben gedraaid.

Aan het eind van elke speeldag werd een verloting gehouden met leuke prijzen. De hoofdprijs was een gesigneerd shirt van Arjen Robben die zich al jaren als hoofdsponsor aan dit toernooi verbindt. Op zaterdag werd een pubquiz gehouden. Daarvoor was veel belangstelling. De oplettende deelnemer kon veel leren van de vragen die vader Robben had opgesteld.

Al met al kan LTC Bedum weer terugkijken op een zeer geslaagd toernooi!

De winnaars van het toernooi zijn:

HD6       Jelle Holwerda en Freddy Pomp

HD7       Hans van Onsenoord en Gerard Van Bruggen

DD7       Marion Hoogstrate en Reina Hoogstrate

DD6       Evelien Brouwer en Gerda de Weert

GD6       Dennis Smedes en Alien van den Berg

GD7       Silvio Belga en Greetje Kuipers-Klooster

 

Tekst + foto’s: Peter Russchen

Cookieinstellingen