Aanvallend en fris voetbal

Remy van der Wal (SV Bedum)
Remy van der Wal (SV Bedum)
Foto: HogelandNieuws

HET HOGELAND – In aanloop naar de start van de competitie – het weekend van 21/22 september – zijn de trainers van de 15 Hogelandster clubs uitkomende in de standaardklasse allen dezelfde vragen voorgelegd, waarop ze antwoord geven. De achtste trainer die aan het woord komt is de 42-jarige Remy van der Wal. De Bedumer speelde vele jaren in de hoofdmacht van CVVB, de club die in 2013 fuseerde met VV Bedum. Na zijn actieve loopbaan als speler koos Van der Wal voor het trainerschap. Twee jaar geleden verliet hij VV De Pelikanen – na de fusie met VV Apingedam nu DVC Appingedam – voor zijn grote liefde SV Bedum. De cirkel was rond.

Vertrokken spelers

Er heeft geen speler de club verlaten, Frank Roorda is gestopt. Hij is toegevoegd aan de technische staf, als assistent-trainer.

Nieuwe spelers

Aan de selectie zijn toegevoegd Luc Kuiper en Thijs Helder vanuit het 2e elftal. Ook kunnen we Richard de Boer als ‘nieuwe‘ speler zien, hij keert terug na een kruisbandoperatie.

Breedte van de selectie

In de voorbereiding is gebleken dat de selectie steeds dichter naar elkaar toegroeit.  Ook de aanvullingen vanuit de 2e selectie laten zien het niveau aan te kunnen.

Doelstelling voor dit seizoen

De doelstelling voor dit seizoen is aanvallend en fris voetbal te laten zien. Elke week willen wij het publiek vermaken. Verder willen wij de talenten verder door laten ontwikkelen. Tuurlijk willen wij hiermee veel punten halen. Wij denken dat een plek bij de eerste 5 een reële doelstelling is.

Kampioenskandidaat

Ik denk dat Gorecht hoge ogen gaat gooien. Tevens zijn Gramsbergen, DESZ zijn ploegen om rekening mee te houden.

Wil je nog iets kwijt

Wij hebben een mooie groep met ervaren jongens en aanstormende talenten. Het zal mooi zijn als de ontwikkeling van de jonge jongens zich dit seizoen voortzet. En als we kijken naar de jeugdopleiding waar veel talent rondloopt ziet de toekomst er voor SV Bedum goed uit. Ook onze eigen ‘harde kern’ de Purple Army is een samenwerking tussen de senioren en de jeugd. Hieruit blijkt de mooie interactie tussen de jeugd en senioren, elke week, zelfs bij uitwedstrijden, staan ze de ploeg aan te moedigen.

Cookieinstellingen