Hogeland Cup weer prooi voor vv Winsum

Eerste halve finale B-teams: Usquert-ZEC
Foto: HogelandNieuws

UITHUIZEN – vv Winsum heeft de 6e editie van de Hogeland Cup gewonnen. In de finale waren de Winsumers met 4-0 te sterk voor VV Noordwolde.

Voor de tweede keer waren alle voetbalverenigingen uit de gemeente Het Hogeland aangeschreven om mee te doen aan dit toernooi. Vele verenigingen hadden hier positief op gereageerd, zowel bij de heren senioren, de dames en de JO19. Na 4 voorronde-avonden tussen 23 en 30 december, werden de (halve)finales op donderdag 2 en vrijdag 3 januari afgewerkt.

Donderdag 2 januari werd SJO ’t Hogeland winnaar bij de B-teams JO19. vv Winsum won – na strafschoppen van SV Bedum – de finale van A-teams JO19.

Bij de dames won Corenos bij de B-teams. De finale bij de A-teams voor vrouwen werd verrassend gewonnen door SIOS. De Sauwerder dames wonnen vanaf de stip van titelverdediger vv Winsum.

Vrijdag 3 januari – op de slotavond van het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi – won Corenos overtuigend de finale voor B-teams van ZEC. Het werd 7-2 voor de Roodschoulsters.

De finale voor A-teams ging vervolgens tussen vv Winsum en VV Noordwolde. De Winsumers bleken een maatje te groot en prolongeerden de titel. Het werd 4-0.

Het toernooi werd afgesloten met een eindfeest met medewerking van DJ Julian.

Voor alle uitslagen, eindstanden en topscorers klik hier.

 

Reacties