Noordwolde legt ook Ivan Landlust (weer) vast

Ivan Landlust en Roy Kamps (r) samen aan de slag
Foto:

NOORDWOLDE – Kortgeleden deelde VV Noordwolde-voorzitter Boldewijn Noordveld mede dat Roy Kamps het komend seizoen de trainer van het eerste elftal is. Dinsdagavond werd dit contractueel vastgelegd en werd ook bekendgemaakt dat Ivan Landlust – net als Kamps – terugkeert op het oude nest. Landlust zal keeperstrainer worden en daarnaast Kamps assisteren.

Landlust – net als Kamps woonachtig in het nabijgelegen Bedum – is een bekende en gerespecteerde doelman in het amateurvoetbal, die CVVB, ACV, PKC’83, DIO Groningen, ONS Sneek, VV Groningen en Staphorst achter z’n naam heeft staan. Bij VV Noordwolde ging hij ook in 2015 al als keeperstrainer aan de slag. Ook toen was Kamps hoofdtrainer bij de zaterdagderdeklasser. Beide Bedumers kennen elkaar vanuit hun periode (seizoen 2010-2011) dat ze met DIO Groningen kampioen werden in de 1e klasse van het zondagamateurvoetbal.

Voorzitter Noordveld over het aanstellen van Landlust: “We mogen hier als Noordwolde trots op zijn en weten zeker dat Ivan en Roy uitermate goed met elkaar kunnen samenwerken en het eerste elftal zullen versterken. Ivan wil betrokken zijn bij het eerste en bij de hele club. Hij krijgt een prettig gevoel bij onze club en de onderlinge betrokkenheid. Samen met Roy wil ook hij meewerken aan het sterker maken van VV Noordwolde en de onderlinge betrokkenheid vergroten. Samen gaan we op deze manier het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet. Een goede zaak voor het eerste elftal en voor de hele club.”

Reacties