Peter Russchen Fotografie hoofdsponsor Bedum Open

Foto: Peter Russchen

BEDUM – Van donderdag 26 tot en met zondag 29 maart 2020 wordt de zevende editie van het Peter Russchen Open Tennistoernooi in Bedum gehouden. Dit “dubbel-toernooi” wordt elk jaar georganiseerd en is het eerste, tevens grootste buitentoernooi in de regio voor de start van de voorjaarscompetitie.

Het toernooi is bedoeld voor spelers die dit jaar 18 jaar worden, of al ouder zijn. Er wordt gespeeld in de categorie 17+ in de speelsterktes van 6 t/m 9 om het toernooi voor een grote doelgroep aantrekkelijk te houden. In de categorie 9 kunnen de echte beginners ook hun balletje slaan. De verwachting is dat net als vorig jaar er weer veel spelers en speelsters van buiten Bedum zullen inschrijven en dat de eigen leden van de LTC Bedum ook weer de weg naar het toernooi zullen vinden.

De wedstrijden worden overdag vanaf 16.00 uur en ‘s avonds gespeeld. Op zaterdag 28 maart en zondag 29 maart zijn er de hele dag wedstrijden. Aan de inwendige mens is ook weer gedacht, laat u elke dag verrassen door de man van de catering: Henk Laan.

Sponsor

Peter Russchen heeft zich ook dit jaar als hoofdsponsor aan ons toernooi verbonden, iets waar wij als organisatie ontzettend blij mee zijn. Ons toernooi heet dan ook de Peter Russchen Open. Peter Russchen heeft zich gespecialiseerd in webdesign, fotografie en hij geeft allerlei cursussen op dit vakgebied aan groepen en individuele personen.

Wedstrijdinformatie

LTC Bedum maakt gebruik van vier banen en dit zal dan ook een strakke planning gaan betekenen.

Wedstrijdleider Peter de Graaf en de wedstrijdcommissie gaan er weer van alles aan doen om het voor iedereen weer een geslaagd evenement te laten worden en hopen dat de wedstrijden weer veel spektakel en plezier gaan opleveren.

Via http://www.toernooi.nl/ kunnen deelnemers zich aanmelden.  De inschrijving sluit op zaterdag 21 maart 2020 om 18:00.

Reacties