Geslaagde Arjen Robben-tennistoernooi

Foto: Peter Russchen

BEDUM – Het eerste weekend van september was het in Bedum weer tijd voor het Arjen Robben 35+ tennistoernooi. De belangstelling voor het dubbel-toernooi was groot; al weken voor de inschrijftermijn afliep was het volgeboekt. Zo’n 120 deelnemers speelden afgelopen donderdag t/m zondag hun net geen 90 wedstrijden in zes verschillende klassen.

Er waren hele spannende partijen bij en af en toe moest een derde set in de vorm van een tiebreak de beslissing brengen in de wedstrijd. De pittige buien die vooral op donderdag af en toe vielen, leidden soms tot vertraging. Gelukkig konden alle wedstrijden normaal worden afgerond.

Een extra uitdaging was het om het toernooi corona-proof te laten verlopen. Hiertoe waren allerlei maatregelen getroffen, zoals éénrichtingverkeer in het clubhuis en extra veel tenten en parasols buiten om de 1,5 meter tussen de zitplaatsen te kunnen garanderen.

Het toernooi werd ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door de vele sponsoren en niet te vergeten de vrijwilligers die met veel inzet het toernooi hebben georganiseerd en de bardiensten hebben gedraaid.

Aan het eind van het toernooi werd een verloting gehouden met hele leuke prijzen. De hoofdprijs was een gesigneerd shirt van Arjen Robben die zich al jaren als hoofdsponsor aan dit toernooi verbindt.

Al met al kan LTC Bedum weer terugkijken op een zeer geslaagd toernooi!

De winnaars van het toernooi zijn:

HD6       Claus Dijk en Martin Siemensma

HD7       Chris Kunst en Hendrik Jan Neeb

DD7       Shary Bakker en Ilse Meekma

DD6       Lia Cazemier en Marga van Dellen-Honderd

GD6       Reinolt Mulder en Anke Hacquebord

GD7       Jan Witseboer en Ilse Meekma

Groepsfoto van de winnaars

Van links naar rechts: Lia Cazemier, Marga van Dellen, Reinolt Mulder, Anke Hacquebord, Claus Dijk, Martin Siemensma, Chris Kunst, Ilse Meekma, Hendrik Jan Neeb, Jan Witsenboer en Shary Bakker.

Tekst + foto’s: Peter Russchen

 

Reacties