Marinus Siekman gaat met Zeester voor een prijs

Marinus Siekman
Foto: HogelandNieuws

HET HOGELAND – De meeste reguliere competities in het amateurvoetbal gaan in het weekend van 19 en 20 september weer los. De trainers van de 15 Hogelandster clubs uitkomend in de standaardklassen hebben er weer zin in en wilden voorafgaande aan de competitie nog wel even poseren en een paar vragen beantwoorden. De zesde trainer in rij is Marinus Siekman. De in Groningen woonachtige oefenmeester begint aan z’n vierde seizoen bij zaterdagvijfdeklasser Zeester. 

Siekman loopt ook al wat jaren mee als trainer. Zo trainde hij in het verleden o.a. Groninger Boys, Aduard 2000 en VV Zuidorn. Voordat hij naar Zoutkamp kwam was hij trainer bij FVV in Foxhol.

De 57-jarige oefenmeester zag niemand vertrekken en haalde Levi Veenstra, Steverson Stoepker, Jeffrey de Graaf en Marius Weisenbach vanuit de jeugd bij de selectie, die niet al te breed is. Siekman: “Heeft niks over. Moet niet teveel gebeuren!”

Doelstelling voor dit seizoen?

“Een prijs !”

Kampioenskandidaat?

“VV Surhuisterveen en VV Noordbergum.”

Wil je nog iets kwijt?

“Hopelijk duurt het seizoen iets langer dan afgelopen jaar. En blijven wij allemaal gezond, en mogen we straks weer alles. Kan er bij mij niet in dat de stadions, theaters en de vliegtuigen leeg blijven.”

Reacties