Bert Vos (vv Winsum) wil goede competitiestart maken

Bert Vos
Foto: HogelandNieuws

HET HOGELAND – De meeste reguliere competities in het amateurvoetbal gaan in het weekend van 19 en 20 september weer los. De trainers van de 15 Hogelandster clubs uitkomend in de standaardklassen hebben er weer zin in en wilden voorafgaande aan de competitie nog wel even poseren en een paar vragen beantwoorden. De achtste trainer in rij is Bert Vos uit Groningen. Hij begint aan z’n derde seizoen bij zaterdageersteklasser vv Winsum. 

Bert Vos (61) is 26 jaar voetbaltrainer en was dat in het verleden bij o.a. CVVB, Oranje Nassau, ACV en Gorecht. Bij al deze clubs ging onder zijn leiding de kampioensvlag in top.

De Groninger oefenmeester zag in Winsum aan het eind van het seizoen een aantal spelers stoppen/vertrekken: Kay Bootsma (PKC ’83), Marwin Spriensma (De Heracliden), Roy Streppel (De Heracliden), Reinder Haaksema (SIOS), Rogier Krohne (gestopt), Flavio Fatima (tijdelijk gestopt) en Bouke Hoekstra (stapje terug).

Nieuwe spelers bij de A-selectie zijn: Max Heijen (SVBO), Ronan Hofman (Forum Sport) , Stan Buikema (FC LEO). Uit de tweede selectie komen Nick Lucassen, Gerbrand de Boer en Robin Faber over.

De breedte van de selectie is 22 spelers, waarvan 2 keepers.

Doelstelling voor dit seizoen?

“Eerst een goeie voorbereiding draaien, dat iedereen fit wordt, volgende bekerronde halen, goeie start in de competitie maken, daarna nieuwe doelstellingen.”

Kampioenskandadidaat?

“WHC.”

Wil je nog iets kwijt?

“Goede start maken en wennen aan het nieuwe sportpark als vereniging.”

 

 

 

Reacties