Schildersbedrijf Cordes shirtsponsor zaalvoetballers VV Usquert

Sebastiaan Cordes (r) overhandigt Kevin Ensing (VV Usquert) het nieuwe shirt
Sebastiaan Cordes (r) overhandigt Kevin Ensing (VV Usquert) het nieuwe shirt
Foto: HogelandNieuws

WARFFUM/USQUERT – Het Warffumer schildersbedrijf Cordes prijkt de komende jaren op het shirt van de zaalvoetballers van VV Usquert 1. Zowel sponsor als de club lieten weten zeer content te zijn met de samenwerking.

Vrijdag j.l. was de officiĆ«le overhandiging van de tenues bij het woonhuis van de sponsor. De voltallige selectie was daarbij aanwezig, evenals de begeleiding. Nadat Kevin Ensing namens het bestuur symbolisch de tenues van sponsor Sebastiaan Cordes in ontvangst had genomen en de foto’s waren gemaakt werd het nog lang gezellig in de achtertuin, want gezelligheid is zeker zo belangrijk als het voetbal bij het vriendenteam.

Jaap van der Velde (links op de foto), samen met Tonny van der Molen leider van het zaalvoetbalteam, liet weten zeer blij te zijn met de sponsoring van Schildersbedrijf Cordes, het bedrijf waarvoor hij werkt. “Zo staan we er als zaalvoetbalhoofdklasser weer netjes op”, aldus Jop (voor intimi).

De tekst gaat verder onder de foto

Foto: Marcel Boonstra

Eigenaar Sebastiaan Cordes (rechts op de foto) vindt het leuk dat hij op deze manier het team kan helpen: “Een beetje sponsoring kan denk ik nooit kwaad. Als een werknemer dan komt, zeg je ook niet gauw nee. Verder heb ik wel affiniteit met voetbal, ik heb in het verleden zelf gespeeld bij VV Kloosterburen en ben tegenwoordig op de zaterdag met m’n zoon op pad, die bij Be Quick 1887 in de jeugd speelt.”

Reacties

Cookieinstellingen