Besluiten van burgemeester en wethouders van 8 mei 2018

Foto: WinsumNieuws

WINSUM – Wat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten? Lees het hieronder in de laatste besluitenlijst.

Verkorte besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Winsum d.d. 8 mei 2018

Aanwezig:

Secretaris de heer F.J.G. Wiertz

Wethouder de heer M.M.H. Verschuren

Wethouder de heer H. Blok

Wethouder de heer B.G. Westerink

Afwezig:

Burgemeester de heer M.A.P. Michels

Jaarstukken Vuilverwerkingsbedrijf Noord-Groningen

Het college besluit de raad voor te stellen kennis te nemen van de jaarstukken 2017 en begroting 2019 van het Vuilverwerkingsbedrijf Noord-Groningen, en hierover geen zienswijzen uit te brengen aan het Vuilverwerkingsbedrijf.

Jaarverantwoording kinderopvang

Het college besluit: de jaarverantwoording kinderopvang 2017 vast te stellen en deze beschikbaar te stellen voor de raad.

Verkoop klein perceel grond

Het college besluit in te stemmen met de voorgenomen verkoop van snippergroen aan Enexis voor € 525.

Hangplan in skatepark Winsum-West

Het Hangplan Skatepark Winsum West is een initiatief van een groep jongeren uit Winsum, dat in 2017 in samenwerking met jongerenwerkers tot stand is gekomen.

In het plan wordt voorgesteld om een overkapping te realiseren nabij de Skatebaan in Winsum West. Er waren onvoldoende locaties binnen de gemeente waar ongeorganiseerde jeugd elkaar kan en mag ontmoeten. Het Skatepark is een bestaande locatie die hiervoor is bedoeld.

Het college besluit in te stemmen met de start van het Hangplan Skatepark Winsum West en een bedrag van €4.750 beschikbaar te stellen uit het budget Centrum Jeugd en Gezin voor het aanschaffen en plaatsen van een JOP container.

Subsidie versterking centrum Winsum

Het college besluit in het kader van de regeling ‘Nadere regels versterken centrum Winsum ‘ om voor de verbouwing van twee panden, Hoofdstraat O 2 en Onderdendamsterweg 8 te Winsum, subsidie te verlenen.

GEZAMENLIJKE COLLEGEBESLUITEN BMWE VERGADERING 8 MEI

Jaaroverzicht GGD

Het college besluit het Jaaroverzicht GGD 2017 voor kennisgeving aan te nemen en dit ter kennis te brengen aan de raad.

Begroting GMR

Het college neemt kennis van de begroting van de gemeenschappelijke regeling Publieke Gezondheid en zorg 2019 en besluit de gemeenteraad voor te stellen geen zienswijze in te dienen.

Begroting omgevingsdienst

Het college besluit kennis te nemen van de ontwerpbegroting Omgevingsdienst en deze te agenderen voor de raadsvergadering van 31 mei.

Begroting veiligheidsregio

Het college besluit kennis te nemen van de begroting 2019 van de Veiligheidsregio Groningen en de gemeenteraad voor te stellen geen zienswijze in te dienen.

Cookieinstellingen