De Print gaat verhuizen

Foto:

En wat gaat dan “Bieons” doen?

De Print gaat verhuizen. Ver hoeft Martin niet te sjouwen met zijn spullen want De Print verhuist naar Hoofdstraat O. 20 te Winsum, nagenoeg tegenover waar hij nu gevestigd is.
WinsumNieuws was benieuwd naar het hoe en waarom.
Waarom?
De opstartfase van DePrint (3 jaar) zijn wij goed doorheen gekomen en zien geen dalende factor.
Onze persoonlijke deskundigheid en enthousiaste manier van werken heeft gemaakt dat we nu verder kunnen groeien. En dat groeien kunt u letterlijk nemen want we zijn uit ons pandje gegroeid. Tijd voor meer ruimte”. 
Waar?
“Aan de overkant van de straat. In het pand waar nu Bieons baby en kinderlifestyle zit. Het pand geeft ons direct 2,5 maal zoveel ruimte voor onze werkzaamheden”. 

Wat gaat er veranderen?
“Door de extra ruimte die vrij komt is er nu de mogelijkheid om ons assortiment drastisch te vergroten. Tipje van de sluier is dat we gaan uitbreiden met ons aanbod in textiel voor de particulieren markt, zoals rompertjes, slabbetjes, muismatten, puzzels en nog veel meer…”
Wanneer?
“Eind januari 2015 gaat DePrint verhuizen. We houden u op de hoogte van de komende ontwikkelingen”.
En wat gaat Bieons eigenlijk doen?

José van Bieons.:

Omdat na een proefperiode van een jaar het voor ons een te grote investering blijkt te zijn om op de huidige locatie te blijven en er op dit moment geen geschikte winkelruimte beschikbaar is hebben we besloten om even rustig aan te doen en nadenken over hoe en waar we verder gaan.
We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen via www. bieons.nl en op Facebook: Bieons baby en kinderlifestyle”.






Cookieinstellingen