Ploeg Interieur, zeker een bezoek waard

Het was een grote wens van Cees en Heidi Ploeg om een eigen interieurzaak te beginnen. Logisch, want waar kun je beter ideeën opdoen dan in een mooie interieurzaak.

Vanaf 29 januari jl zijn ze voor zichzelf begonnen op Het Aanleg nummer 6a. Voor hen zat daar ook een interieurzaak, maar de vorige eigenaar stopte er mee. De zaak liep prima, maar was door één persoon niet te behappen. Wanneer er opgemeten moest worden bij mensen thuis ging de winkel dicht en kwamen klanten voor een dichte deur.

Geen dichte deur meer
De rode loper ligt uit voor de klant

Heidi en Cees hebben dat beter geregeld, Heidi is de hele dag in de winkel en Cees doet de werkzaamheden buiten de deur. Inmiddels hebben veel klanten zeer positief gereageerd op deze bedrijfsvoering en de orderportefeuille wordt voller en voller.

Heidi en Cees Ploeg
Heidi en Cees Ploeg

Als WinsumNieuws langs komt in de opgefriste winkel wordt de koffie door dochter Amanda op de gezellige stamtafel gezet. Amanda helpt moeder Heidi vrijdags met koffie serveren en andere kleine werkzaamheden.

20160805_150947
Amanda en Heidi

Deze middag praat ze vooral aan één stuk door en maakt grapjes over uw verslaggever.

Tussen het kletsen en lachen door vertelt Heidi nog dat klanten stalen vloerbedekking, vloerkleden, gordijnstoffen of parketdelen mee naar huis kunnen nemen om de juiste keuze te maken.

Wil je ook een keer naar een nieuw interieur kijken, Ploeg Interieur is met uit zondering van de maandag dagelijks geopend, de koffie is er heerlijk en vrijdags is het extra gezellig.

Voor meer info: klik hier.

Cookieinstellingen