Leerweg 2 Ulrum: veel woning voor weinig geld

ULRUM – Op een prima centrum locatie biedt Makelaardij Stennekes deze KARAKTERISTIEKE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met aangebouwde stenen berging en heerlijk besloten tuin.
Het geheel is gelegen op de kruising Noorderstraat/Leerweg en heeft een leuk zicht de Noorderstraat in.


De huidige eigenaren zijn in het recente verleden op goede wijze begonnen met het renoveren van de woning en hebben het daarna met zorg onderhouden. De woning kent een prima woonsfeer. Dit wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door de hoge plafonds en de grote raampartijen, waardoor een prettige lichtinval is ontstaan.

Er zijn nog leuke kenmerken aanwezig, zoals onder andere een bewerkte schouw en blinden in de woonkamer en fraai bewerkte rosetten aan de gevel, boven de ramen.. De indeling is functioneel en groter dan men in eerste instantie vermoedt.

De tuin is besloten en biedt u vanaf vroeg in het voorjaar tot ver in het najaar prima zitmogelijkheden. Er is een achterom en eventueel is de tuin vanaf de openbare weg bereikbaar te maken.

De Noorderstraat is een sfeervolle straat, met fraaie bebouwing in het authentieke centrum van Ulrum. De Noorderstraat ligt aan de voet van een kleine terp, waarop de fraaie kerk, de kapel en het dorpspleintje zijn gelegen.
Ulrum is een gemoedelijk en rustig dorp met een prima verenigingsleven, centraal gelegen op het Hogeland.
Recreëren doet u in het prachtige natuurgebied het nationaal park Lauwersmeer met prachtige fiets- en wandelmogelijkheden en watersport. En dat alles op fietsafstand gelegen van uw eigen huis!

Indeling:

Begane grond;
Entree/hal, meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, sfeervolle en zeer lichte woonkamer (ca. 35 m²) met vaste kastenwand, functionele keuken (ca. 9 m²) voorzien van een rechte keukenopstelling met een 5-pits gaskookplaat en schouw, badkamer (ca. 3 m²) voorzien van een douchegelegenheid en vaste wastafel, bijkeuken (ca. 15 m² met aansluitingen voor witgoed en opstelplaats CV. De bijkeuken is voorzien van een ruime bergzolder, bereikbaar via een vaste trap.

Eerste verdieping;
Overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 7, 8 en 8 m²).

Overig:
– voorzien van screens
– zinkwerk goten ca. 2013 vernieuwd
– dakisolatie, wandisolatie, plafondisolatie, isolatieglas
– woonkamer kent veel authenticiteit

 

Overdracht

Vraagprijs: € 89.500 k.k.
Aangeboden: sinds 3 maanden
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw

Soort woonhuis: Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw: bestaande bouw
Bouwjaar: 1910
Soort dak: Samengesteld dak bedekt met pannen en bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Wonen (= woonoppervlakte): 98 m2
Perceeloppervlakte: 195 m2
Inhoud: 340 m3

Indeling

Aantal kamers: 4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen: 2 woonlagen
Aantal badkamers: 1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen: Een douche en een wastafel

Interesse in deze woning?

Makelaardij Stenekes

Cookieinstellingen