Vaszlovszky Foto Video Telecom nieuwe adverteerder HogelandNieuws

Foto: Foto Vaszlovszky

Vaszlovszky Winsum is al heel veel jaren hét vertrouwde adres voor foto, video en telecom in Winsum en omstreken. Het team van Bram den Hollander is van vele markten thuis.

Bij Vaszlovszky Foto/Video/Telecom vindt u altijd de nieuwste camera’s tegen de scherpste prijs. U krijgt een eerlijk en goed advies om tot de beste keus te komen. Behalve nieuwe camera’s heeft Vaszlovszky een mooi aanbod aan occasion-camera’s. Gecontroleerd en met garantie, en voor een aantrekkelijke prijs. Bent u geïnteresseerd in bepaalde type produkten, neem dan gerust contact op. Het kan zijn dat u direct slaagt en anders noteren ze uw vraag als vrijblijvende zoekopdracht. Ook na aankoop kunt u altijd met uw vragen komen. En wilt u meer uit uw nieuwe toestel halen, dan verzorgt Vaszlovszky een uitgebreid pakket aan fotocursussen. Er zijn cursussen voor beginners, gevorderden en  speciale cursussen voor smartphone en macro- fotografie.

Foto van foto laten bij maken

Een foto van een foto bij laten maken? Dat doet u vertrouwd en goed bij Vaszlovszky!Omdat ze deze opdracht in eigen beheer verwerken, neemt u geen risico met uw waardevolle opnames!

Digitale foto’s of fotoboeken

Gemakkelijk vanuit huis uw digitale foto’s bestellen? Ook dat kan bij Vaszlovszky Foto/Video/Telecom, net als het bestellen van digitale fotoboeken. U bestelt eenvoudig en snel vanuit huis. Ga naar www.fotolitto.nl en bestel uw foto’s,canvas, of andere fotocadeau’s snel en gemakkelijk. Ophalen doet u in de zaak aan de Hoofdstraat W. Daar rekent u uw produkten af. Een extra zekerheid!

Overzetten

Voor overzetting van alle gangbare film- en videomateriaal kunt u bij ons terecht. In onze eigen vakafdeling worden uw kostbare opnames volgens de hoogste kwaliteitsnormen overgezet. Hierdoor kunnen wij de levertijden kort houden, en de prijzen aantrekkelijk. U kunt altijd uw film- of videomateriaal inleveren voor een vrijblijvende prijsopgave. Bij grotere aantallen geven wij altijd een interessante korting. Wacht niet tot het te laat is, maar laat nu uw kostbare films op DVD zetten!

Naast foto- en video heeft Vaszlovszky ook een grote telecom- afdeling.

Telecom

Bekijk waarop u op telecomdiensten kunt besparen en ga langs bij Telecombinatie Vaszlovsky Winsum voor een persoonlijk advies op maat.

Service in de winkel

Woon je in de omgeving van Winsum?  Dan is Vaszlovszky dé plek om langs te gaan en alles voor in huis te laten regelen. Het team draagt zorg voor jouw ontzorging: het is een winkel waar persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service nog centraal staan. Zo stoppen ze niet bij het geven van advies op maat, maar begeleiden totdat alles geregeld is. Bij vragen kun je natuurlijk altijd even langskomen en wanneer je contract afloopt krijg je van een seintje om voordelig te verlengen of te vernieuwen met een betere deal. Van a tot z dus: alles geregeld.

Meer dan een telefoonwinkel

De dagen dat je bij Telecombinatie enkel terecht kon voor mobiele telefonie liggen ver achter ons. Vandaag de dag regelt Vaszlovszky- team namelijk niet alleen je mobiel, maar al jouw contracten in huis. Van energie tot Smart Home en van internetcontracten tot smartphone-reparaties: ze hebben het allemaal en altijd tegen de beste prijs. Eén ding is echter niet veranderd; onafhankelijk en persoonlijk advies, toegespitst op jouw situatie.

Vaszlovszky regelt:

-Energie

-Internet, tv en bellen

-Mobiel

-Reparaties

-Smarthome

-Verzekering

 

Geautoriseerd dealer

Vaszlovszky Foto Video Telecom is geautoriseerd dealer van alle bekende providers. U kunt bij hen terecht voor nieuwe abonnementen, verlenging van uw abonnement met of zonder nieuw toestel. Bij Vaszlovszky Foto Video telecom vindt u altijd de nieuwste toestellen van alle grote merken.   Ook voor senioren hebben ze een ruime keuze in mobiele en huistelefoons. Onder andere voeren ze de merken Doro, Emporia en Fysic.

Adresgegevens:

Hoofdstraat W 2123

9951AA, Winsum

Tel: 0595-444400

Klik voor nog meer informatie over Vaszlovszky Foto Video Telecom op de banner naast de nieuwsberichten. U wordt dan automatisch doorgelinkt naar hun site.

Cookieinstellingen