Herinneringen aan Carlo teruggevonden

Foto: NR. 58

De zoekactie van de haast wanhopige Manon Huizing uit Saaksum naar haar mobieltje, met daarop dierbare herinneringen,  haalde de (landelijke) media. In een oproep in Hart van Nederland vroeg Manon aan heel Nederland uit te zien naar haar mobieltje met daarop de foto’s en filmpjes van haar op 9  december 2015 verongelukte vriend Carlo IJff. Het gewenste resultaat bleef uit.

Tot vandaag, want Manon (17) heeft  haar mobieltje bij toeval teruggevonden  op de parkeerplaats van Motel Van der Valk in Zuidbroek, waar ze in november nog samen met Carlo bij de ‘Dutch Supercross’ was geweest en haar mobieltje was kwijtgeraakt

“We gingen daar toevallig eten en toen dacht ik, laat ik daar nog even op de parkeerplaats gaan kijken. En daar lag hij zomaar voor m’n neus. Heel apart, maar een wonder. Heeft Carlo vast voor gezorgd. Klein lichtpuntje in deze ongelooflijke duisternis,” aldus een opgeluchte Manon aan WinsumNieuws.

Ze heeft daarmee de gewenste  foto’s en filmpjes terug en bedankt via Facebook iedereen die heeft meegeholpen met zoeken. Ook diegene die waarschijnlijk het toestel daar heeft neergelegd, vergeet ze hierbij niet.

IMG_0032x

Cookieinstellingen