Samen Doen-festival op het Kerkplein in Uithuizen

Foto: Mapio

UITHUIZEN – Samen Doen. Dat is veel leuker toch? Maar hoe weet je precies welke activiteiten er op welk moment worden georganiseerd? De gemeente Eemsmond gaat u helpen!

Na het succes van voorgaande edities, is er ook dit jaar weer het Samen-doen-festival in Uithuizen. Dit jaar wordt het festival georganiseerd op 23 juni van 12.00 tot 16.00 uur op het Kerkplein in Uithuizen.

Er wordt veel voor en door mensen georganiseerd, maar vaak weten we dat van elkaar niet. Tijdens dit gezellige evenement kunnen bewoners van Eemsmond kennismaken met allerlei sociale activiteiten die er binnen de gemeentegrenzen te doen zijn. Ook wordt er op diverse terreinen informatie gegeven. Dat kan variëren van koffie-ochtenden, cursussen en breien tot meer zorggerelateerde activiteiten en informatie over gezondheid, financiën en jongerenwerk.

Non-profit organisaties presenteren zich die dag met een kraampje op het Kerkplein Uithuizen. De overkoepelende gedachte van deze markt is ‘verbinden’ en ‘bewust wording’. Ook is er het een en ander te beleven op en rondom het Kerkplein.

We zien u graag zaterdag 23 juni op het Kerkplein in Uithuizen!

 

Cookieinstellingen