Uitslagen overige clubs Het Hogeland

HET HOGELAND – vv Winsum kwam dit weekend uit in de 1/8 finales van de noordelijke districtsbeker. Het versloeg de ‘profs’ van Pelikaan S in blessuretijd met 2-1, door een doelpunt van ex-prof Rogier Krohne. Bijna alle overige clubs in gemeente Het Hogeland hadden een vrij weekend.

Naast vv Winsum kwamen alleen VV Noordwolde en VV Warffum in actie. Hoe ze het eraf brachten staat hieronder.

BEKER
vv Winsum – Pelikaan S  2-1  Doelpunten vv Winsum; Kay Bootsma en Rogier Krohne    VOOR WEDSTRIJDVERSLAG KLIK HIER

ZATERDAG
1E: VRIJ

3C:
VV Noordwolde  – Mamio  3-3  Doelpunten VV Noordwolde; Dannick Meinema, Joram Wijnstra en Jesse Hijlkema

4C: VRIJ

4D: VRIJ

5D: VRIJ

ZONDAG
4C: VRIJ

5D:
DWZ – VV Warffum  Gestaakt (60ste minuut) wegens blessure scheidsrechter bij de stand 1-1  Doelpunt VV Warffum; Jeffrey Doornbos