Buurtzorg Winsum heeft nieuw onderkomen

WINSUM – Woensdagmiddag werd het nieuwe onderkomen van Buurtzorg Winsum officieel geopend. Het kantoor, aan de Borgweg 36 te Winsum, ziet er geweldig uit: helder, schoon, modern, professioneel en misschien wel het meest belangrijke, het is zeer  toegankelijk.

Na de openingswoorden van Wietse Blink werd er een videoboodschap vertoond van Jos de Blok, eigenaar van Buurtzorg Nederland. Wietse maakt zich, met onder andere, zijn ervaring aan het bed van de patiënt, sterk voor minder regels en meer zorg voor de patiënt in de sector. Jos: ‘ We willen niet alleen de beste zorg voor onze cliënten, we willen dat ze zoveel mogelijk sociale contacten kunnen onderhouden en deelnemen aan de maatschappij. We willen korte lijntjes door samen te werken met andere zorgaanbieders rond de patiënt. Kortom, we willen er zijn voor de mensen die (even) ondersteuning nodig hebben!

Het team van Buurtzorg Winsum

Na de woorden van Jos was de microfoon voor wethouder Kristel Rutgers. De wethouder ziet overeenkomsten tussen Buurtzorg en haar visie op besturen; het nastreven van kleine teams, korte lijnen en vooral, de menselijke maat. Wethouder Kristel Rutgers: ‘Bij grootschaligheid is de menselijke maat vaak ver te zoeken. We zien de laatste tijd dat de behoefte om het anders te doen groeit, we willen de mens weer centraal stellen, een goede ontwikkeling.’

Vervolgens verrichtten de wethouder en mevrouw Mulder uit Winsum de openingshandeling. Met het doorknippen van een lint in de ballonnenboog werd het nieuwe onderkomen van Buurtzorg Winsum officieel geopend.

Mevrouw Mulder is erg enthousiast over Buurtzorg Winsum: ‘Ik heb erg veel baat bij de hulp die ik van de medewerkers krijg. Elke morgen komt er één; altijd opgewekt, altijd vrolijk. Het zijn hele leuke meiden, die tijdens het bezoek óók nog even een praatje houden. Ze nemen genoeg tijd voor me en staan niet met het horloge in de hand bij de voordeur. Ik ben heel erg tevreden.’

Het kantoor van Buurtzorg Winsum is gevestigd Borgweg 36, 9951 BG Winsum, een zij- ingang (linkerzijde) van de Gereformeerde Vrijgemaakte Kerk Winsum, de Poort.

Informatie

Goede verzorging en verpleging kan u een stukje onafhankelijkheid teruggeven. Het kan er namelijk voor zorgen dat u langer in uw eigen huis kunt blijven wonen. Daarbij is het natuurlijk wel van groot belang dat u zich er direct goed bij voelt. Dit is precies de reden waarom wij onze thuiszorg in Winsum op lokaal niveau organiseren. Bij onze hulp in huis in Winsum werken we namelijk met kleine teams van medewerkers uit uw eigen wijk of stad. Deze kunnen u niet alleen alle benodigde thuisverpleging en andere thuishulp bieden, maar doen dit ook nog eens op een manier die u een vertrouwd en veilig gevoel geeft. Want thuiszorg moet uw leven overzichtelijker maken en niet ongemakkelijk zijn.

Verzorging en verpleging in Winsum

Over onze diensten kunnen we maar één ding zeggen: voor elke mogelijke vorm van thuishulp staan we voor u klaar. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het aantrekken van uw steunkousen, het wassen en aankleden of het doen van het huishouden? Onze medewerkers weten hoe ze u hierbij moeten helpen. Maar ook als u intensieve thuisverpleging nodig heeft – bijvoorbeeld als u herstellende bent van een zware operatie – helpen wij u graag. Binnen onze wijkteams heeft iedere werknemer zijn of haar eigen specialisaties. Daarom is de juiste thuiszorg in Winsum altijd snel beschikbaar. Dit wordt nog eens versterkt omdat we onze verzorging en verpleging kunnen aanbieden zonder wachtlijst, zelfs bij nachtelijke hulp in huis. Het voorkomen van wachtlijsten doen we door te werken met de modernste technieken en een strakke organisatie. Benodigde hulp in huis laat kortom nooit lang op zich wachten.

Thuisverpleging in Winsum aanvragen

Heeft u zelf verzorging nodig of heeft u iemand in uw omgeving die de grip op het leven dreigt kwijt te raken? Vul dan het contactformulier in, dat is het enige dat u hoeft te doen. Vervolgens maken wij een persoonlijk zorgplan en zorgen we dat onze medewerkers binnen 48 uur bij u zijn. Als u acute zorg nodig heeft is het verstandig om telefonisch contact op te nemen. Dan kunnen we namelijk direct zorg voor u reserveren. En omdat we dit op lokaal niveau organiseren hoeft u er nooit lang op te wachten. Onze collega’s zijn vaak in de wijk, dit betekent dat een bezoek alleen mogelijk is op afspraak.

 

Nog meer informatie kun je vragen via de mail [email protected]

Cookieinstellingen