Genieten op ‘Het grote festival van het genot’

BAFLO/RASQUERT – Proeven en genieten van kunst, cultuur en culinair op het Hogeland. Dat kon afgelopen woensdag – onder prachtige weersomstandigheden – tijdens ‘Het grote festival van het genot’, dat door Baflo in Beweging werd gehouden op het festivalterrein van Graspop.

Boven Rasquert hangt een mix van heerlijke geuren. Het is afkomstig van de diverse food-stands, die voor het smakelijk genieten zorgen tijdens ‘Het grote festival van het genot’.

Smikkelen en smullen

Binnen – in de grote tent – hebben bedrijven en hobbyisten een leuke plek ingenomen om zich te presenteren. Er zijn ook veel kinderen , die ’s middags konden genieten van een optreden van kindercircus Santelli uit Groningen, om daarna over te stappen op het plezier van de springkussen en de stormbaan. Ook was er de mogelijkheid om verkleed op de foto te gaan, waar dan weer een prijsje mee te verdienen was.

Voor muzikale omlijsting zorgden het Ainrommer Shantykoor en het Doekegat Piratenkoor uit Uithuizermeeden. Zo kon er worden teruggezien op een zeer geslaagd festival, dat ongetwijfeld niet voor de laatste keer is gehouden.

Foto’s: Klara Norg en Yvonne van Ginkel

Cookieinstellingen