Sauwerd beweegt van 12 juni tot en met 17 juni 2017

Sauwerd Beweegt, het sportevenement voor alle inwoners van Adorp, Sauwerd en Wetsinge.

In Sauwerd wordt van 12 t/m 17 juni weer de sportweek Sauwerd Beweegt gehouden. Een week boordevol gratis sportactiviteiten voor alle inwoners van Adorp, Sauwerd en Wetsinge. Sauwerd beweegt is voor sporters van alle leeftijden, iedereen mag meedoen!

Het programma bestaat onder meer uit freerunning, tennis, stratenvolleybal, bewegen voor ouderen, turnen, een voetbalclinic, denksporten, een toertocht op de racefiets en meer.

Sauwerd beweegt begint zoals ieder sportevenement met een goede warming up. Maandag 12 juni om 8.30 uur mogen alle inwoners zich melden bij CBS De Meander in Sauwerd of in Adorp bij IKC De Wierde voor ochtendgym.

Sauwerd Beweegt is een samenwerking van alle (sport)verenigingen in en om Sauwerd, Adorp en Wetsinge en een groot aantal sponsoren. Het doel is zoveel mogelijk inwoners van de voormalige Gemeente Adorp het plezier van sport te laten ervaren. Na het enorme succes van de afgelopen twee jaar is Sauwerd Beweegt dan ook niet meer weg te denken van de dorpskalender.

Nieuw dit jaar is het unieke aanbod van Thuishuis Klein is Fijn in Adorp om voor een aantal activiteiten te zorgen voor professionele kinderopvang.

Sporten is goed voor je lichaam en conditie maar samen sporten is ook nog eens heel erg gezellig! Doe mee: het complete programma is te vinden op www.ditissauwerd.nl/beweegt en op de Facebook pagina www.facebook.com/sauwerdbeweegt of klik hier voor het volledige programma.

Bron: persbericht SauwerdBeweegt

Foto’s: Auwert Postmus

 

 

 

 

Cookieinstellingen