13 en 14 juni oldtimerdag & TT-races te Winsum

Winsum staat op 13 en 14 juni alweer voor de 4e keer in het teken van oude auto’s en motoren.

Oldtimerdag
Op zaterdag 13 Juni tijdens de Oldtimerdag zullen van 11.0o tot 16.30 uur diverse oude auto’s, vrachtauto’s, tractoren, brommers, motorfietsen en oude racemotoren te zien zijn.

Mee doen? Dat kan!
U kunt zich inschrijven via de website van Stichting promotie Winsum (www.promotiewinsum.nl)
Wij berekenen geen inschrijfgeld en entree voor bezoekers is geheel gratis.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de Oldtimerdag niet in het dorp plaatsvinden, maar wordt volledig op het N.A.M.-terrein aan het bedrijventerrein Het Aanleg gehouden.

Op dit zelfde terrein zal vanaf 17.00 tot 22.00 uur een Classic Grasbaan & brommerrace worden gehouden (zie ook www.classic50ccgrasbaanraceteam.nl). Er wordt gestart in verschillende klassen waaronder ook een regioklasse. U kunt zich hiervoor opgeven door een email te sturen naar: [email protected].

————————————————————————————————————————————-
TT-race
Zondag 14 Juni organiseert Stichting Promotie Winsum en het C.R.T. (Classic Racing Team) de grote TT Classic Demo Races van Winsum.

De volgende klassen worden gereden die dag: 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, zijspannen en de sportklasse.

De training begint om 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 12.45 uur starten de races en is het weer genieten van dit authentiek racegeweld. Het spektakel duurt tot ca.17.00 uur en wordt gereden op het bedrijventerrein Het Aanleg.

Het rennerskwartier is vrij toegankelijk voor het publiek. Hier heeft u de gelegenheid om op uw gemak de gerestaureerde motoren te bekijken.

Tot ziens, tot dan in het mooie Winsum!

Cookieinstellingen