Kinderactiviteiten tijdens Energiewacht Tour

Foto: Ronde van Groningen

Op donderdag 07 april a.s. vindt voor het vierde achtereenvolgende jaar de Energiewacht Tour in de Gemeente Winsum plaats. Dit jaar organiseert de Noordelijke Wielervereniging Groningen een etappe voor de junioren en voor de vrouwen.

De route gaat van Winsum naar Baflo, Rasquert, Saaxumhuizen, Mensingeweer en Schouwerzijl weer terug naar Winsum en zal een aantal keren worden gereden.

Activiteiten voor de jeugd 

In het kader van de breedtesport  organiseert de Energiewacht Tour in samenwerking met de Gemeente Winsum van 13.00 uur tot 17.00 uur een fietsparcours voor basisscholieren, loopfietsjes voor peuters en kleuters, kinderzweefmolen, springkussen en een stormbaan.

De jeugd kan deze middag vrijblijvend meedoen en op een leuke manier kennis maken met de wielersport. De activiteiten vinden plaats op de locatie Boogplein.

Voor flyer klik hier.

Nu zijn de meeste kinderen pas om 15.15 uur vrij van school, maar het is misschien toch leuk om dan nog gebruik te maken van de aangeboden activiteiten.

De Energiewacht Tour en Gemeente Winsum hopen dat veel toeschouwers langs het parcours staan om de wielrenners aan te moedigen en dat veel kinderen naar het Boogplein komen.

Cookieinstellingen