Succesvol Nieuwscafé krijgt vervolg

Foto: WinsumNieuws

Zaterdagmiddag 16 april 2016 om 14.00 uur is, na een succesvol begin in maart, de tweede editie van het Nieuwscafé in Café J&A te Winsum. Deze middag staat voor een groot gedeelte in het teken van onze gezondheid en de vele oplossingen die voorhanden zijn om er zelf verbetering in aan te brengen.

Noorderlingen vertellen hun ervaringen

Anton Teuben gaat in gesprek met o.a. Jolanda Roggeveld (van Biologisch Bedrijf Kleikracht) en Herma Vaartjes, auteur en mede-oprichter van een bij iedereen bekende landelijke politieke partij.

aaa Anton1
Anton Teuben

Velen zijn ontevreden over de nieuwsvoorziening, onze politiek die ons allemaal in de kou laat staan en ons min of meer gijzelt door cover-ups in stand te houden en daarmee haar eigen geloofwaardigheid verliest. Wat de gevolgen zijn van de onvolledige en misleidende informatie voor ons en onze kinderen bespreken we met Herma Vaartjes en met ouders die dagelijks te maken hebben met opgroeiende kinderen die innerlijk en gevoelsmatig meer weten dan datgene wat ze voorgeschoteld krijgen.

Tot slot besteden is er aandacht voor de laatste actualiteiten en is er ruimte voor vragen.

We hopen u te mogen begroeten op zaterdag 16 april 2016 van 14.00 – 17.00 uur in Café J&A, Hoofdstraat 2 te Winsum. Toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.antonteuben.nl.

Cookieinstellingen