Anton Teubens bijzondere verhaal

Morgen, zaterdag 16 april om 14.00 uur is er weer een Nieuwscafé in café J&A in Winsum. Organisator is Anton Teuben. Het eerste Nieuwscafe werd goed bezocht, vooral door mensen van buiten onze regio. Er hadden zich wel Winsumers aangemeld, maar die zegden bijna allemaal de dagen ervoor af.

Wanneer we een artikel van Anton plaatsen hebben we altijd vreemde statistieken. De artikelen worden enorm goed bezocht, maar de reacties zijn veelal negatief, lacherig of spottend.

Lezingen en workshops die Anton buiten Winsum en zelfs over de landgrenzen houdt, worden heel erg goed bezocht. We hebben een aantal zaalverhuurbedrijven gebeld en zonder uitzondering werd er gesproken van volle zalen.

Foto 20

Kennen we Anton Teuben in Winsum te goed en kijken we daarom zo sceptisch naar zijn gedachtegoed of kennen we Anton anno 2016 helemaal niet?

WinsumNieuws-verslaggever Cees van de Meent sprak vanmiddag af met Anton en had als eerste vraag: “Wie is Anton Teuben eigenlijk?”

Anton begint te vertellen, over zijn tijd als kledingboer, voorzitter van de handelsvereniging Winsum en oud-korfbaltrainer van DWA. Vervolgens vertelt hij over de ommekeer in 1992, Anton volgde zijn hart, verkocht zijn kledingzaken en ging vol voor zijn passie; vliegen.

Foto 2

Daarnaast ging hij onderzoek doen naar informatie over de luchtvaart en luchtvaarttechnologie.Tussen 1984 en nu heeft hij onvoorstelbaar veel informatie verzameld.

Anton over de beginperiode:

“Na een luchtvaartbijeenkomst die ik had georganiseerd in Eelde werd ik gebeld door een vrouw, wiens man was overleden en een huis vol had met allerlei informatie over luchtvaarttechnologie en de beste wetenschappelijke bladen. Vooral de historische informatie interesseerde Anton zo, dat hij besloot om bepaalde zaken te gaan onderzoeken, Anton ging op reis.

Zijn eerste onderzoeksreis bracht hem naar Oost-Duitsland in de buurt van Berlijn. Nadat hij bewoners in het gebied foto’s had laten zien, bleek dat er een aantal personen erg veel wisten over het in de lucht houden luchtvaartuigen. Ze wisten veel over twee, inmiddels overleden wetenschappers, gelinieerd aan de luchtvaart, Nikola Tesla en Viktor Schauberger. Deze wetenschappers waren hun tijd ver vooruit, werden gek verklaard en samen met hun onderzoeken weggestopt, maar ik ontdekte door hun onderzoeken en publicaties, dat wat we UFO’S noemen, geen buitenaardse objecten zijn, maar dat unidentified flying objects die gezien worden van aardse makelij zijn.

Deze objecten zijn in handen van een groep mensen die de technologie geheim willen houden, dit om de mensen niet te wijs te maken. Het heeft te maken met 0-punt-energie, de kennis van Nikola Tesla is gewoon gematerialiseerd, waardoor brandstoffen overbodig kunnen zijn en dat is niet voor iedereen een goed zakelijk vooruitzicht.

Nadat ik de overtuiging had dat de verschijnselen (UFO’S) die mensen zien gewoon aardse fabricaten zijn, besloot ik een UFO-meldpunt op te richten.

Ik heb destijds contact opgenomen met luchtbasis Leeuwarden, het KNMI en luchthaven Schiphol, ik was nieuwsgierig wat de mensen daar ervan wisten. Er was behoorlijk wat medewerking en openheid in die tijd, er was zelfs een televisieprogramma “Het Zwarte Gat” waarin op deze materie werd ingegaan.”

“Het sijpelde maar wat door, ik had een winkel (Aviation Art) op Groningen Airport Eelde, waar ik de raarste verhalen hoorde over wat er in het luchtruim allemaal gezien wordt, ik kon het nauwelijks geloven.

Ik kwam op grote luchtvaartshows en sprak met mensen van over de hele wereld. Ik hoorde zoveel, dat ik besloot om mijn onderzoek weer op te pakken en er dieper in de duiken.

Foto 3

Allereerst ging ik naar het Rusland van Gorbatsov en waar veel openheid was.

Foto 1

Ik ging naar China. Het contact daar verliep veel stroever, maar ik vond daar in een winkel boeken over UFO’S en buitenaards contact.

Ik bezocht Koeweit en Dubai, vlak na de eerste Golfoorlog. Ik kwam daar op plekken waar door de vernietigingen zo heftig waren geweest, dat de archieven gewoon op straat lagen of mensen er zoveel van wisten dat ik steeds verder kwam.

Foto 8

In Koeweit trof ik iemand die erg veel wist over de ontwikkeling van het Stealth-vliegtuig, dat voor het eerst in de Golfoorlog was ingezet en een herontwikkeling is van de Tesla-wetenschap.

Foto 4

Kijk maar eens naar een film die uitgebracht is met de titel The Philadelphia Experiment, dat komt heel dicht bij de Tesla-wetenschap.”

The Philadelphia Experiment

Wat heb je met de verzamelde kennis gedaan?

“Er waren op dit gebied haast geen referentiekader, ik kon er bijna met niemand over praten. Door het opkomende internet vormde zich toch een groep, die nieuws wilde brengen over de materie, het S.O.P.N, Soeverein Onafhankelijk Persbureau Nederland.

Foto 19
Klik op logo SOPN voor meer informatie

Dit bureau bracht nieuws aan wie het maar lezen wilde. Uit S.O.P.N. vloeide Niburu voort, een website over de materie, maar meer gericht op onderzoek, wetenschappelijke feiten en nieuws. de site van Niburu werd erg bekend over de hele wereld. We werkten er met 12 mensen aan en sommige artikelen trokken tussen de 80.000 en 100.000 unieke bezoekers, waaronder Kamerleden, universiteiten, bedrijven, maar ook inlichtingendiensten. We werden afgeluisterd en gevolgd, dat was niet prettig werken.”

031603-9
Foto: Tina Lantink

Waarom werden jullie afgeluisterd en gevolgd?

“We hadden informatie waarvan “men” niet wilde dat het bij iedereen zou terechtkomen. Onze ontdekking over de Schumann-resonantie wilde “men” liever niet naar buiten hebben. Alles over de Schumann-resonantie was ineens verdwenen, het werd ook uit het vakgebied van de Nederlandse universiteiten gehaald.”

Kun je eenvoudig uitleggen wat de Schumann-resonantie inhoudt?

“De Schumann-resonantie is de hartslag van de aarde, een soort spanningsveld dat functioneert tussen de kern van de aarde tot 66 kilometer buiten de aarde. Deze energie wordt verplaatst door energielijnen die door de aarde gaan. Resonantie = energie = nodig voor leven.”

Wat is er gebeurd met Niburu?

“In 2014 hadden we ineens geen toegang meer tot de site, hij was overgenomen en we konden er niets aan doen. Mijn gevoel is dat hij gestolen is door mensen die gelinkt kunnen worden aan (militaire) veiligheidsdiensten, maar dat is niet te bewijzen.

Foto 13

We hebben van alles geprobeerd om de sites terug te krijgen, Sharon Dijkstra (SP) hebben we gevraagd, die kon niets doen, het Huis van Klokkenluiders kon niets voor ons doen. Alles geprobeerd, niets hielp. Vandaar dat we de informatieverstrekking nu via www.antonteuben.nl doen.

Wat doen jullie nu?

We geven presentaties, verspreiden informatie en workshops door het hele land, maar het liefste zouden we vanuit Winsum werken. Het zou mooi zijn als we hier weer een pand zouden kunnen krijgen. Winsum is heel belangrijk en bijzonder door de ligging, de historie en de gebeurtenissen en ervaringen van veel bewoners in dit gebied.

In Winsum is een bepaalde energie die mensen verbroederd, ontspant en helpt, dat is bijzonder.

Waarom denk je dat een man als Derek Ogilvie hier opduikt, hier in dit café, dat vroeger de naam Bron droeg, dit is een bijzondere plaats.

Derek Ogilvie
Cees, Anna (Café J&A) en Derek Ogilvie

Bijzonder is ook dat er boven de ingang van de Torenkerk het symbool van de Vrijmetselarij hangt, het is hier bijzonder. Ik weet niet of Anna iets wil vertellen over bijzondere gebeurtenissen.”

Bijzonder

De gastvrouw en eigenaar van café J&A schuift even aan en vertelt een bijzonder verhaal:

“De laatste tijd krijgen we af en toe een alarmmelding, maar als we hier dan aankomen is er niets te zien. We hebben daarom een bewakingscamera opgehangen en een tijdje terug, toen er weer alarm was geweest, zagen we iets vreemds op de camerabeelden, een soort licht, energie, ik weet het ook niet precies.”

Anna toont een foto en inderdaad, er staat iets bijzonders op de foto. (zie foto)

JenA

“Het is een Rods” zegt Anton “een energieveld dat hier aanwezig is.”

Morgen is er weer een Nieuwscafé, mensen kunnen hun verhaal kwijt of ervaringen van anderen aanhoren. Jolanda Roggeveld van biologische boerderij Kleikracht komt vertellen over voedsel en auteur Herma Wiegman Vaartjes vertelt over haar boek “Reizen met buitenaardse familie” en hoe politiek en media met de bevolking omgaan en welke verwarring en onrust dat kan brengen.

Boeiend en vermoeiend

Het was een boeiend gesprek vanmiddag, Anton was moe, maar ook optimaal gemotiveerd om zijn verhaal te doen. Ik had hem van tevoren gezegd dat ik bewijzen wilde zien en daar heeft hij zich aan gehouden. De man heeft ontegenzeggelijk veel kennis en informatie over bijzondere “dingen”. Wat die “dingen” precies inhouden is niet in één artikel te vangen, we hebben afgesproken om nog een keer bij elkaar te gaan zitten. Over één ding zijn we het in ieder geval eens, Winsum is een bijzondere plaats.

Nieuwscafé: zaterdag 16 april, aanvang 14.00 uur

Café J&A

Entree gratis

Reacties

Cookieinstellingen