NLdoet 2018 – Zwembad de Hoge Vier

Foto: De Hoge Vier

WINSUM – op zaterdag 10 maart kun je met NLdoet een dagje de handen uit de mouwen steken bij het openluchtzwembad in Winsum.

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook Zwembad De Hoge Vier doet hier aan mee

Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor ons prachtige zwembad? Kom dan op zaterdag 10 maart 2018 naar Wierdaweg 2b in Winsum en help mee!

We zoeken onder andere mensen voor het verwijderen van onkruid tussen de bestrating, diverse schoonmaakklussen waaronder speeltoestellen, plantenbakken, kleedkamers & sanitaire unit en het schoonmaken van de omgeving van het zwembadbassin. Op www.nldoet.nl kun je kijken voor welke klussen we mensen nodig hebben en hier kun je je ook opgeven.

Maak kennis met ons enthousiaste team en help om een goede start te maken in het komende zwemseizoen. Wij zorgen voor een hapje en een drankje en samen met jullie voor een leuke, gezellige dag!

Graag tot ziens op zaterdag 10 maart.

 

Cookieinstellingen