Workshop schilderen met olieverf door Theo Leijdekkers

Foto: Theo Leijdekkers

PIETERBUREN – Op 24 en 25 maart wordt er in eigen atelier een tweedaagse workshop schilderen met olieverf door Theo Leijdekkers georganiseerd.

Theo Leijdekkers, bekend van zijn grote bloemenschilderijen, geeft al jaren workshops in Duitsland. In de zomermaanden in Dötlingen, een zustergemeente van de Marne. Ook in 2018 geeft hij weer drie workshops in Dötlingen.  De deelnemers zijn altijd razend enthousiast en gaan met hun eigen gemaakte kunstwerken, vaak een bloemenschilderij, naar huis.

Tijdens de exposities in zijn huis en atelier in Pieterburen was er regelmatig vraag naar een workshop hier in Groningen. In maart geeft Theo schilderles in zijn atelier in Pieterburen. Er is plaats voor een aantal deelnemers, maximaal 6 personen. “Het is fijn om echt les te geven aan een kleine groep mensen. Hierdoor krijgen de deelnemers alle aandacht, is er rust en kan men zich goed concentreren.”

Praktische informatie:

Data: zaterdag 24 en zondag 25 maart, we beginnen om 10.00 uur en sluiten de dag af rond de klok van vier. Meestal blijven de cursisten nog even kletsen, de ervaring leert dat de sfeer altijd gemoedelijk en gezellig is. De resultaten mogen er zijn. De laatste dag is het natuurlijk leuk om elkaars werk te zien en hierover nog wat na te praten.

Prijs: € 225,= p.p.(inclusief materialen en lunch)

Adres: Hoofdstraat 44 in Pieterburen

Informatie en opgave: 06-36 42 53 56 of [email protected]

 

Nieuwsgierig naar zijn werk? Kijk op zijn website www.theoleijdekkers.nl en raak geïnspireerd!

Magnolia groot nr 1, 110x150cm. Olieverf op doek
Cookieinstellingen