Repair Café weer geopend op 29 september

Foto:

WINSUM – Met de herfst in het zicht is een goede fietsverlichting erg belangrijk in het verkeer. Heb je hier problemen mee? Op 29 september is het Repair Café Het Hogeland in Winsum weer geopend.

Op die dag kun je bij ons terecht van 10.00-12.30. We doen ook dit jaar weer mee met de ANWB Fietsverlichtingsactie, maar u kunt bij ons voor veel meer terecht dan alleen uw fiets!

Al meer dan 5 jaar is het Repair Café Het Hogeland in Winsum actief. Er is veel gerepareerd en dat is goed voor het milieu: vermindering gebruik grondstoffen en minder afval. Kent u ons nog niet na 5 jaar? Kom dan eens kijken en biedt iets te herstellen of repareren aan. Zeker 10 keer per jaar zijn wij geopend op zaterdagmorgen. Wat u ter reparatie of herstel kunt aanbieden zijn bijvoorbeeld huis-, tuin-, keuken-, beeld-, geluidapparatuur, fietsen, kleding, textiel, gordijnen en speelgoed. Alle spullen en kleding moeten wel schoon zijn. Het laten repareren is op eigen risico en u dient zelf zo mogelijk het te vervangen materiaal direct mee te brengen.

De toegang aan het Repair Café is vrij voor iedereen toegankelijk en gratis. We zijn uiteraard blij met uw vrijwillige bijdrage na het bezoek. Deze bijdrage helpt het initiatief mogelijk te houden. Op de website http://www.Repaircafehhl.nl kunt u de openstellingsdagen en allerlei extra informatie vinden. Via de facebookpagina u ook met ons of anderen in contact komen.

Er zijn volop gratis parkeermogelijkheden dichtbij. Koffie, thee en vrijwilligers staan klaar! Dit alles op Het Hooge Heem 75 te Winsum bij NOVO (COSIS).

Gebruik maken van het Repair Café betekent dat je bijdraagt aan het terugdringen van jouw eigen ecologische voetafdruk. Op http://www.overshootday.org kun je nog meer ideeën opdoen om deze voetafdruk te verkleinen. Elke bijdrage helpt daarbij, hoe klein ook. Elke verandering begint ook bij jouw zelf.

Het Repair Café Het Hogeland wordt mede mogelijk gemaakt door het Loket Duurzaamheid en Kansrijk Groningen.

 

 

Cookieinstellingen