Bewonersdag Erfgoed Winsum op 6 oktober 2018

Foto: publiek domein

WINSUM – Op zaterdag 6 oktober organiseert Erfgoed Winsum een Bewonersdag voor alle inwoners van de gemeente Winsum.

Om 9:30 uur wordt de Bewonersdag geopend door burgemeester Michels in het gemeentehuis in Winsum (Hoofdstraat W. 70). Vervolgens zal de rest van het programma van start gaan.

Omdat de gemeente in 2019 opgaat in de gemeente Het Hogeland, is dit de laatste Bewonersdag in deze vorm. Op deze dag kunnen bewoners mee met een tocht langs verschillende mooie plekken in de gemeente, onder andere Museum Wierdenland. Tijdens de tocht zijn er korte presentaties over locaties die gepasseerd worden. Ook zijn er op verschillende locaties interessante activiteiten. Bij aanvang worden alle deelnemers voorzien van koffie en thee. Tijdens de tocht wordt er een lunch verzorgd en na de tocht krijgen alle deelnemers een afscheidshapje en drankje. Ook krijgen deelnemers een leuke goodiebag mee. Deelname is geheel gratis!

Wil je je aanmelden voor de Bewonersdag 2018? Stuur dan uiterlijk 4 oktober een mail naar [email protected] of meld je aan via de Facebook pagina op www.facebook.nl/ErfgoedWinsum. De inschrijving is beperkt, dus wees er snel bij!

 

 

Cookieinstellingen