ADVERTORIAL: Sport Slim Winsum maakt van sporten een sport

Foto: SportSlim

Zes maanden lang heeft Sport Slim besteed aan de verbouwing en vernieuwing van de leukste sportschool van Winsum. Het doel hiervan was, om te ontdekken hoe leuk het is om te sporten op een verantwoorde manier met de allernieuwste apparatuur.

Fitness is saai, wordt meestal gezegd en word je zelfdiscipline erg op de proef gesteld. Dit komt doordat er te weinig beleving is in de meeste sportscholen. Daarbij komt nog eens, dat de verlichting kaal en sober is wat niet bijdraagt aan een positieve sportbeleving en humeur tijdens de toch al donkere wintermaanden. Hierdoor haken de eens zo enthousiaste beginnende sporters, na een paar maanden alweer af. “Volhouden door beleving “ is de focus waar volgens, Annet Rutgers van Sport Slim, de nadruk op komt te liggen.

Het Stay Fit programma van Sport Slim bestaat uit 3 onderdelen: Eerst beginnen met bewegen op een minimale weerstand. Daarna kun je wat uitdagender gaan trainen met gewichten. Tot slot kun je je cardio met weerstand en duur beproeven om helemaal in de goede sportmodus te blijven. Hierdoor blijf je gemotiveerd, met gegarandeerd resultaat!

Bij Sport Slim traint iedereen volgens deze succesvolle functionele trainingsmethode, afgestemd op het eigen niveau. Het doel is om fitter te worden en vitaal te blijven. Het programma start met een gedegen uitleg en warming-up, gevolgd door bot- en spierversterkende oefeningen die voldoen aan de beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad. De deelnemers werken zo aan meer kracht, conditie, balans en lenigheid. Dit alles onder leiding van een gediplomeerde Sport Slim coach. Op vrijdag 21 december 2018 nodigt Sport Slim iedereen uit om een kijkje te nemen in de compleet vernieuwde sportschool.

Voor meer informatie, kijk op onze website of kom gerust langs! Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

Sport Slim
Het Aanleg 13
9951SJ, Winsum
www.sportslim.nl
[email protected]
0595-441239

Cookieinstellingen