Uitvaartspreekuur in Zalencentrum De Hoogte

Foto: Uitvaartzorg Van Stad tot Wad

WINSUM – Op dinsdag 17 september houden Uitvaartzorg van Stad tot Wad en Bouwman financieel advies van 19.00 tot 21.00 uur een uitvaartspreekuur in Zalencentrum De Hoogte, Kerkpad 8 in Winsum. Tijdens het uitvaartspreekuur is er gelegenheid om vragen te stellen over de uitvaart, de kosten daarvan en de uitvaartverzekering.

Mensen die bij ons informeren naar een uitvaart vragen heel vaak eerst naar de kosten. Maar de belangrijkste vraag die eigenlijk eerst beantwoord moet worden is: welke uitvaart past bij u? Wilt u een begrafenis of crematie? Kiest u voor een plechtigheid in kleine kring of nodigt u heel veel gasten uit? Vindt u een duurzame, groene uitvaart belangrijk? En hoeveel geld is er beschikbaar voor de uitvaart?

Voor steeds meer mensen is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Er worden dan ook steeds vaker vragen gesteld over een duurzame, groene uitvaart. Over de mogelijkheden en wat een groene uitvaart kost.

In een informele sfeer worden uw vragen beantwoord of maken we een afspraak bij u thuis om in alle rust verder te kunnen praten. De avond is kosteloos. Koffie en thee staan klaar.

Als u niet in de gelegenheid bent om het inloopspreekuur te bezoeken of als u liever een persoonlijk gesprek bij u thuis wilt, kunt u voor een vrijblijvend gesprek contact opnemen met één van beide organisaties: 0595 433363 of www.uitvaartzorgvanstadtotwad.nl en 0595 444394 of www.bouwmanfinancieeladvies.nl

Meer informatie over het uitvaartspreekuur is ook te lezen op www.uitvaartzorgvanstadtotwad.nl/actueel/uitvaartspreekuur/

Cookieinstellingen