Samen Kerst inluiden in de Blauwe Schuit

Foto: Addance

WINSUM – Op zaterdag 21 december – 20.00 uur – vliegen de kerstmutsen door Cultureel Centrum de Blauwe Schuit, als Addance & Mariska Amy een avond met dans, live muziek en een grote dosis entertainment verzorgen die helemaal in het teken van Kerst staat.

Addance is Annie Danhof Dance, haar danscarrière begon toen ze 5 was met ballet. Bij Sport-, Fitness- en Activiteitencentrum Veldwijk is ze begonnen met dansles geven. Met het Nike-demoteam is ze meervoudig Nederlands- en Europees kampioen en nam ze deel aan het WK in Orlando. Ook heeft ze diverse (inter)nationale optredens gedaan en is ze op de Hanzehogeschool Groningen docente Bewegen en Muziek geweest. Haar eigen dansschool is ze in 2011 begonnen, waarbij ze vele choreo’s in allerlei stijlen dans gemaakt heeft, met als hoogtepunten de shows in de Oosterpoort.

Mariska Amy is Mariska Pronk, ook zij is begon al vroeg met dansen en zingen. Met Addance heeft ze vele optredens gedaan met zang en dans, waaronder een aantal shows in de Oosterpoort Groningen. Zowel als solist als samen met anderen maakt ze van elk nummer weer iets moois. Op dit moment studeert ze aan de MusicAllFactory in Tilburg, is ze de leadzangeres in de Iconic Dinnershow en speelt ze samen met andere dames een eigen geschreven humoristische voorstelling over “de vrouw van nu”.

Samen met de danseressen van Addance en de heren van de band Plan B maken we er een intieme kerstavond van. De avond zal gevuld zijn met dans en zang over het kerstfeest en familie. Zie bijgevoegde flyer voor meer informatie.

Wil je erbij zijn? Bestel je kaarten via [email protected]

Reacties