Repair Café Winsum, eerste openstelling 2020

Foto: Archief HN

WINSUM – Waardeer het, repareer het! Met deze slogan is de Rijksoverheid (SIRE) gestart om het nut en vooral de noodzaak van het repareren onder de aandacht te brengen. Wij repareren heel veel en onze bezoekers waardeerden ons in 2019  met gemiddeld 9,4.  Op 25 januari is het eerste Repair Café van 2020. Wij helpen u om de levensduur van uw spullen te verlengen. Wij zijn van 10-12.30 uur geopend.

Ook nu is het nog steeds van belang dat je fietsverlichting in orde is. Of die van uw schoolgaande kind(eren)? Wij willen heel graag er samen voor zorgen dat de fietsers in het verkeer zich laat zien, dat die goed verlicht zijn.

Wat u ter reparatie of herstel kunt aanbieden zijn als voorbeelden huis-, tuin-, keuken-, beeld-, geluidsapparatuur, fietsen, kleding, textiel, gordijnen en speelgoed.

Alle aangeboden spullen moeten schoon zijn. Het laten herstellen is op eigen risico en u dient zelf zo mogelijk het te vervangen materiaal direct mee te brengen.

De laatste openstelling was het wederom erg druk, dus kom op tijd. De toegang aan het Repair Café is vrij voor iedereen toegankelijk en gratis. Koffie en thee staan klaar!  Dus kom op 25 januari tussen 10.00-12.30 uur naar COSIS, Het Hoogeheem 75, Winsum.  Doorlopend naar achteren vindt u ons in de grote zaal.

Meer weten? Vrijwilliger worden? Kijk voor actuele informatie op www.repaircafeHHL.nl. De site is al meer dan 46.000 keer bezocht.

 

Weggooien? Mooi niet! Waardeer het! Repareer het!

Cookieinstellingen