Frans Heslinga brengt het aardse gigantisme in beeld

Foto: awake&aware.nl

WINSUM – “De werkelijke geschiedenis van de aarde is een heel andere dan wat we in de boekjes hebben geleerd. We kunnen wel spreken van bewuste massale geschiedvervalsing. De presentatie REBEARTH brengt u een heel andere kijk op de wereld om ons heen”, aldus oud-Winsumer Frans Heslinga.  

REBEARTH brengt u nieuwe informatie over de aarde. Over de reusachtige bomen die de aarde heeft gekend, reusachtige dieren en planten en natuurlijk: de Giganten. Reptielen van vele kilometers groot, mensen van kilometers groot. Ja, u leest het goed.

Ook komen de – nooit bestaande – dinosauriërs aan bod en natuurlijk de evolutie-hoax van Charles Darwin. Heeft u ooit een aap met blauwe ogen gezien? Hoe gaat verstening in zijn werk en hoe verlopen de aardse transformatieprocessen. Wat IS de aarde eigenlijk?

Het landschap op aarde laat de restanten zien van wat eens is geweest op aarde, en dat, in een niet al te lang verleden! Reuzen hebben geleefd, jazeker, in verschillende groottes en hoedanigheden. REBEARTH is een omvangrijke presentatie waarin veel informatie en inzichten worden overgedragen. En dit strookt vaak niet met hetgeen eerder aan de mensheid is verteld…. Wees voorbereid.

Over de spreker

Frans Heslinga is al vele jaren organisator van evenement als Truth Convention, De Earth & Beyond Conferentie, EFEC European Flat Earth Conference, Consciousness Convention en andere events. Zijn zoektocht als vrijspreker naar waarheid startte ca. 8 jaar geleden. Frans geeft presentaties over de aarde door geheel Nederland op diverse locaties. Er is een brede kennis van onderwerpen hetgeen maakt dat ook de samenhang van zaken duidelijk aangegeven kan worden. Frans inspireert de mensen, met een levendig en indrukwekkend betoog en met een duidelijk doel: kennis en informatie overbrengen om u dichter bij de waarheid te brengen!

Zondagmiddag 8 maart, Centrum De Hoogte in Winsum (Gr).

Zaal open vanaf 13.00 uur. Aanmelden via: www.awakeandaware.nl

Voor meer informatie over Frans Heslinga klik hier

Cookieinstellingen