Marjolijn van Kooten met ‘Ongestoord’ in De Hoogte

Foto: Richard Zandberg/Buro Rust

WINSUM – Zaterdag 21 november 2020 staat Marjolijn van Kooten – gesteund door pianist Vera Marijt – met de voorstelling ‘Ongestoord’ op de planken in zalencentrum De Hoogte. Het psychiatrisch cabaret wordt ongelofelijk goed ontvangen. Tussen de lachbuien door voelt haar publiek zich getroost en verbonden door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten.

Na het succes van de theatervoorstellingen ‘Geen paniek’ en ‘Ik zie de bui al hangen’ is er nu ‘Ongestoord’ boordevol zwarte humor.

‘Ongestoord’

Wat blijft er van je over als je geen patiënt meer bent? Wat is dan je identiteit? Ben je dan … eh … normaal? Wat is dat eigenlijk, normaal zijn? Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. Maar ja, de humor zit toch vaak in tragiek en ellende. Dus kom maar op met die tegenslag; met de moed der wanhoop zet Van Kooten haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over. Want humor blijkt nog altijd het beste medicijn. En Van Kooten heeft de lach aan haar kont hangen!

  • Deze avond is 100% anti-depressief.
  • Bijwerkingen: lachstuipen en troost.
  • Je knapt er echt van op.

Kaarten € 15 (Vrienden van de SKKW € 13) via www.skkw.nl en ’s avonds aan de zaal (zolang de voorraad strekt).

 

Cookieinstellingen