Accountantskantoor Douma&Trox te Winsum verhuisd en uitgebreid

Foto: Douma&Trox

WINSUM – Het al jaren  in Loppersum gevestigde Accountantskantoor Mendelts&Trox is in 2016 gestart met een nevenvestiging in Winsum onder de naam Accountantskantoor Douma&Trox. Kees Douma is daar begonnen in een kantoortje (gehuurd bij Makelaar Bruintjes&Keurentjes) en heeft daar samen met Theo Trox de eerste klanten mogen ontvangen en bedienen.

 

Op 1 augustus j.l. heeft Accountantskantoor Douma&Trox het “Administratiekantoor en Fiscaal Adviesburo SMIT” te Winsum overgenomen en is ze verhuisd naar Het Aanleg  9 in Winsum (boven Bouwbedrijf Hylmar Diemer).Inmiddels wordt er met een viertal medewerkers aan een ruime klantenportefeuille gewerkt op het gebied van administraties, jaarrekeningen, aangiften en wordt er fiscaal advies en  bedrijfsadviezen gegeven aan startende-, investerende- en/of stakende- ondernemers.

 

Men is van harte welkom tijdens kantooruren met of zonder afspraak en er wordt binnenkort een open dag georganiseerd, waar u kunt  kennismaken met het kantoor en haar medewerkers.

 

Cookieinstellingen