Anouk Wubs uit Bedum genomineerd voor Bruidsfoto Award 2019

Foto: Anouk Wubs

BEDUM – Op 14 januari 2019 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2019. Anouk Wubs uit Bedum is genomineerd in maar liefst 2 categorieën, ‘Getting ready’ en ‘Bruidskinderen‘. Uit een aantal van ruim 1.200 inzendingen koos de jury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2019. De BFA wordt dit jaar voor de 15e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl.

Genomineerde foto’s

Om op te vallen met een trouwfoto moet het een unieke foto zijn met emoties, bijzondere compositie en/of goed gebruik van licht. Anouk Wubs is ruim 5 jaar professioneel bruidsfotograaf en heeft met het inzenden van de foto’s hier goed op gelet. Uiteindelijk hebben maar liefst 2 foto’s de nominaties behaald.

Foto 1 is genomen in een serre in de achtertuin van de bruid haar ouders. Het ochtendlicht kwam prachtig binnen en belichtte precies dit moment.

Foto 2 is een trotste oma met haar 6 kleinkinderen. De meiden gaven haar allemaal een hele dikke knuffel tijdens de groepsfoto’s. Oma geniet volop!

Stemmen

De komende maanden kan er gestemd worden op de 80 genomineerde foto’s. De uitreiking van de awards vindt in mei plaats.

Publieksprijzen & Overall Winnaar

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2019 is de race nu echt van start gegaan. Tot 4 mei 2019 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl.

Eind mei 2019 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2019.

Doel Bruidsfoto Award

De Bruidsfoto Award wordt voor de vijftiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met professionele bruidsfotografie en -fotografen.

Cookieinstellingen