Café Hammingh in Garnwerd failliet

Foto:

GARNWERD – Wetsinge Agri BV (h.o.d.n. Café Restaurant Hammingh BV) uit Garnwerd is op 15 januari 2019 in staat van faillissement gesteld door de Rechtbank N-Nederland. Exploitant Sander Vrieling uit Wetsinge heeft het faillissement zelf aangevraagd.

Vrieling wijt de betalingsproblemen die eind vorig jaar in het prachtige café- restaurant aan de oever van het Reitdiep zijn ontstaan, aan een verkeerde management. Volgens zijn zeggen was er teveel afstand tussen de leiding en de werkvloer, waardoor er geen was op zaken als personeel, inkoop en voorraadbeheer. Het bedrijf was volgens Vrieling wel te redden geweest als hij zelf het management naar zich toe had kunnen trekken, maar Vrieling runt een ander groot bedrijf en zijn vrouw heeft een baan. Die omstandigheden dwongen Vrieling om het faillissement aan te vragen.

Deze insolventie is op 16 januari 2019 voor het eerst gepubliceerd door het Centraal Insolventieregister:

‘Wetsinge Agri BV (h.o.d.n. Café Restaurant Hammingh BV) (voorheen) (althans het bedrijf voorheen handelende onder deze naam) uit Garnwerd is op 15 januari 2019 in staat van faillissement gesteld door de Rechtbank N-Nederland. Wetsinge Agri BV (h.o.d.n. Café Restaurant Hammingh BV) (voorheen) is gevestigd aan de Hunzeweg 32 te Garnwerd. Wetsinge Agri BV (h.o.d.n. Café Restaurant Hammingh BV) (voorheen) stond ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70056056.

De curator die is aangesteld door de rechtbank is mr. W.A. Entzinger.

Cookieinstellingen