Voedselbank gaat voor certificaat Groen (VWA)

Foto: WinsumNieuws

Voedselbank Het Hogeland hoopt vrijdag 7 augustus het certificaat Groen te ontvangen, wanneer de audit is voor voedselveiligheid van de Voedsel- en Warenautoriteit  (VWA).

De voedselbank verhuisde van Baflo naar Winsum, waar het nu in het oude PTT-gebouw aan de Lombok is gevestigd. Op 5 augustus staat een grote schoonmaak op het programma en dan vrijdag dus de audit, waarbij alle geschoolde vrijwilligers ongetwijfeld acte de présence zullen geven.

voedselbank1

De officiële opening en het open huis staat gepland op zaterdag 29 augustus. Vrijwilligers zijn drukdoende, want naast de gebruikelijke wekelijkse uitgifte van voedselpakketten wordt er o.a. ook nog geverfd en schoongemaakt.

De voedselbank wil graag een beroep doen  op de medemens, aangezien er in deze periode een tekort aan producten is om de ruim 200 gezinnen die gebruik moeten maken van de voedselbank te voorzien.

De vrijwilligers vragen dan ook, wanneer u hen op 29 augustus zou willen komen feliciteren met de nieuwe locatie, om een gift van houdbare voedselproducten en/of een financiële bijdrage.

Voor meer informatie over voedselbank Het Hogeland klik hier

Cookieinstellingen