FRIES GEZOCHT !!!

Foto: Amber Nota

WinsumNieuws krijgt iedere dag allerlei verzoeken/berichten. Sommige verzoeken zijn zo leuk dat, hoewel het totaal geen nieuws is, we ze toch plaatsen. Hieronder een verzoek dat we vandaag binnenkregen:

Beste meneer van de Meent,

Ik heb uw emailadres gevonden via de website van Winsum Nieuws. Mijn naam is Amber Nota, ik ben promovenda aan de Rijksuniversiteit Groningen en ik doe daar onderzoek naar de intonatie van gesproken taal in Friesland. Als zodanig heb ik een brutale vraag aan u.

Ik maak voor mijn onderzoek opnames, en ik heb moeite een bepaalde groep deelnemers te vinden. Het gaat hierbij nog om 1 man tussen de 40 en 50 jaar oud, die een Friese moedertaalspreker is, uit de regio ‘Sneek en daarboven’ komt, en minimaal HAVO/HBO als opleidingsniveau heeft. Mijn vraag aan u is daarom:

Bent u of kent u iemand, binnen de organisatie van Winsum.Nieuws.nl of in uw persoonlijke kring, die aan deze eisen voldoet en bereid is aan mijn onderzoek deel te nemen?

Een opnamesessie duurt gemiddeld een uur, kan bij u thuis gedaan worden, en hier staat een vergoeding van 20 euro tegenover. De volledige oproep kan gevonden worden op de projectwebsite: klik hier.

Als u deze oproep onder uw collega’s en/of persoonlijke kring zou willen verspreiden, zou ik u zeer dankbaar zijn.

Ik hoor graag van u en dank u alvast voor uw moeite.

Met vriendelijke groeten,

Amber Nota

Cookieinstellingen