Strijdvaardige Anton Teuben waarschuwt gemeentebestuur

Foto: WinsumNieuws

WinsumNieuws ontving van Anton Teuben de brief die hij zond aan het college van B&W en raadsleden van de gemeente Winsum. Aangezien de brief niet is samen te vatten, plaatsen we het in zijn geheel.

Winsum 12-5-2016

Onderwerp: Update, Feiten en Consequenties

Geacht College van B&W en raadsleden van de gemeente Winsum

Wederom zie ik het als mijn plicht u in te lichten over de actuele situatie waar ik als klokkenluider en ufo-meldpunt sinds 2003 mee wordt geconfronteerd en met mij vele anderen. De wetenschappelijke termen, feiten en nieuws wat wij in Winsum rond 2000 ontdekten en wat verborgen moest worden gehouden voor de burgers zijn bij ons volledig bekend. De constante attacks om ons uit te schakelen of  in diskrediet te brengen om dit nieuws en informatie publiekelijk te maken is voor ons het volle 100% bewijs van ons gelijk.

Dat ik ben bestolen en beschimpt staat niet in verhouding met wat zich nu aan het aftekenen is in de nabijheid van klokkenluiders die in het belang werken van de mensheid en de verantwoordelijkheid nemen om op een vreedzame manier mensen oplossingen te bieden voor de vele problemen, fouten en onduidelijkheid wat momenteel wordt gecreëerd.

Veel van mijn collega’s waar ik  de laatste jaren mee heb samen gewerkt zijn onvindbaar, waar ik twee weken geleden melding van heb gemaakt bij de politie te Winsum die hierover de burgemeester heeft ingelicht. De dochter van mijn vriendin(12) die ik vijf jaar mee heb opgevoed werd vorig jaar op onterechte en onduidelijke wijze uit huis geplaatst en nu wordt gedreigd met het uitzetten uit de ouderlijke macht van mijn vriendin. Haar dochter wil haar moeder niet zien omdat we leugenaars zouden zijn. Dit is geen zeldzaamheid, velen laten zich zo de mond snoeren door dit soort dreigementen. Dit is nog maar het topje van de ijsberg waar wij de laatste jaren mee worden geconfronteerd en stuk voor stuk te schandalig zijn voor woorden en wat slechts diegenen bevatten die de moeite nemen om te luisteren hoe ons onze vrijheid wordt ontnomen.

Voor mij betekent dit dat ik het niet meer pik hoe de mensen letterlijk de vernieling in worden geholpen om wat ze weten of hebben ervaren en ontdekt. Ieder normaal en weldenkend mens(hoeveel zijn dat er nog die niet vergiftigd en aangetast zijn) ziet toch dat het fout gaat en onze media en politici nog amper vertrouwen genieten. Met andere woorden, ik laat mij niet verder de mond snoeren en kom op voor de vele duizenden die zijn vastgezet, bedreigd, bestolen, beschimpt en beledigd, een etiket kregen en medicijnen kregen met bijeffecten waardoor ze de fysieke dood kozen om te ontsnappen. Ik heb niets te verliezen en geen angst en zal niet de strijd kiezen maar de dialoog zoeken voordat ik ook als terrorist wordt aangemerkt of net zoals mijn oud medewerker in Soest, Djaï Heijn(van de bekende familie) onrechtmatig en onduidelijk wordt vastgezet. http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/djai-heijn-ontloopt-doodstraf-gevangenisstraf-maximaal-15-jaar  Een van de vele voorbeelden, alleen hebben die geen bekende familie.

Ik mag toch hopen dat diegenen die zich volksvertegenwoordiger voelen zich nu ook laten gelden en met name uit Winsum. Uiteraard ben ik erg verheugd met het periodieke contact wat ik heb met de raadsleden G. Kersaan en P. Fritsema over onze situatie en de vele gezondheidsrisico’s voor velen en de misstanden in de media en politiek. De commissie “stiekem” spreekt boekdelen.

Voor ons is alles een open boek geworden en wat besproken wordt bij deze commissie laat zich gemakkelijk  raden. De kleptocratie(American style) wordt ons opgedrongen en de mensen als een worst voorgehouden alsof het om democratie gaat. Wat we nog niet zien en amper horen is dat Europa in opstand komt tegen alle onrecht en leugens die ons worden voorgehouden.

Het bedrog over de MH-17, TTIP, Monsanto(gmo), Chemtrails, Straling en gezondheid(wifi), Big Pharma en de vele cover-ups betekent het einde van de met name westerse instituties die het volk vakkundig en met geniepige technologie al tientallen jaren bij de feiten weghouden. Niemand van onze volksvertegenwoordigers en het handjevol media kopstukken kunnen zich niet meer verschuilen achter de uitspraken “Dit is mijn portefeuille niet” of “Wir haben das nicht gewusst”. De mensheid werd gegijzeld door de huidige instituties maar ontdekken nu massaal de waarheid via social media en internet en beslissen dat het beter is om de grootste vervuiler, de televisie uit te zetten en vooral onze kinderen er voor weg te halen. Het einde van de huidige gecontroleerde media ook via internet die onnodig angst en twijfel hebben gecreëerd, is zichtbaar.

Dat er een verandering in de wereld gaande is wordt iedereen duidelijk en dat Winsum daar een grote rol in speelt en steeds meer in de belangstelling komt om haar bijzondere historie en gebeurtenissen en ervaringen waar velen over mee kunnen praten wordt steeds duidelijker. Mocht het college van B&W en raadsleden overwegen om te conformeren dat zich in Winsum dingen afspelen die uniek mogen worden genoemd en hun zorg en vragen uitspreken over b.v. chemtrails waar we al in 2002 burgemeester Dees, de hele media, universiteiten en alle fracties, kamerleden en ministeries over hebben ingelicht kan een onvoorstelbaar effect hebben in Nederland en mondiaal. Let wel; als burger en ingezetene van Winsum heb ik twee mensen waar ik mijn verhaal kwijt kan met de mogelijkheid dat er iets aan wordt gedaan, de griffier en burgemeester. Dit heb ik het laatste 14 jaar meerdere malen gedaan en heb altijd keurig antwoord ontvangen. Alleen wachten we nu op daden en duidelijkheid en willen dat er per direct een eind wordt gemaakt aan de bewuste acties aangestuurd vanuit in nood verkerende instituties om mensen het zwijgen op te leggen.

Uiteraard was ik zeer verheugd bij de nieuwjaarsvisite op 2 januari 2016 waar Geert Bakker mij op uitstekende wijze vertolkte en de termen chemtrails, Schumann resonantie en buitenaards contact regelmatig werden benoemd en bij velen de nieuwsgierigheid heeft geactiveerd.

Het is mij het afgelopen jaar ook duidelijk geworden hoe de apathie ook het Winsumer  gemeentehuis is binnengeslopen. Dat er geen vragen, opmerkingen of een enkele reactie van b.v. GroenLinks en de PVDA bij ons is binnen gekomen is opmerkelijk als we zien hoe het milieu wordt verpest door chemtrails, straling, glysofaat en genetisch gemodificeerd voedsel. Lidmaatschap of een openbare functie bekleden betekent dat je alleen binnen bepaalde opgestelde kaders mag functioneren. Wie stelt er nog vragen. Na mijn gesprek met Rutte in 2008 werd het mij volledig duidelijk wat we konden verwachten van de EU, VVD en de marionettenrol die hij en zijn team bekleden en wat nu voor iedereen zichtbaar is geworden.

Mocht de situatie voor ons als klokkenluiders en meldpunt maar vooral als mens nog verder verslechteren dan worden we gedwongen om Nederland te verlaten en te kiezen voor Rusland, wat een geweldige sprong voorwaarts maakt en wereldwijd populairder wordt door de openheid en de duidelijke uitleg en plannen van Putin, Lavrov, Medvedev enz. Rusland wordt zwart gemaakt om het gezicht van het falende westen te redden.

Edward Snowden die bevestigde wat wij al vanaf 2002 vanuit Winsum met SOPN bekend hebben gemaakt, verblijft in Rusland waar hij ongestoord zijn informatie in het belang van de mensheid publiekelijk maakt. Wij weten wat het betekent als je constant wordt afgeluisterd en bespied om wat je weet of hebt ontdekt of ervaren. Ik voel me meer thuis in een land waar nu meer persvrijheid is en waar datgene wat wij vanaf 2002 openbaar hebben gemaakt ook regelmatig in de media wordt belicht en waar wordt gewerkt aan een menselijker bestaan met leiders die wel openheid betrachten en meer vertrouwen uitstralen dan de puinhoop die er in het westen en van onze democratie is gemaakt. Amerika en Europa 11% van de wereldbevolking die denken alle wijsheid in pacht te hebben en zich hebben laten programmeren en misleiden op elk niveau met vertekende of onvolledige feiten en zich door angst en geld laten besturen.

Tot slot, dit kan als een bedreiging worden vertaald,  maar dit is de consequentie als de verantwoordelijkheid niet wordt genomen om vanuit het gemeentehuis te bevestigen dat er zich bijzondere dingen afspelen in en rond Winsum en de zorg en vragen die er zijn t.a.v. b.v. de vliegtuigstrepen worden uitgesproken. Als dat gebeurt kan dat betekenen dat we onze dochter terugkrijgen en gezinnen weer kunnen worden verenigd, er duizenden alleen al in Noord Nederland zich mogen uiten en niet als gek worden neergezet maar eindelijk worden begrepen.

Besluit men om wederom niets uit te spreken dan word ik genoodzaakt naar Rusland te gaan en vanuit daar onze kennis, feiten en informatie te verspreiden. Voor velen misschien een opluchting maar raad u nogmaals aan u te informeren en eens een gesprek aan te gaan zoals  Gerke Kersaan(gemeentebelangen) en Peter Fritsema(CDA) hebben gedaan. Voorkom dat mensen u vragen “wisten jullie hiervan” en informeer uzelf en spreek de vragen en persoonlijke mening uit voor het te laat is en stel vragen aan onze 152 volksvertegenwoordigers, voor zover ik heb begrepen zitten die er voor ons. Als ze burgers en klokkenluiders niet beantwoorden, beantwoorden ze misschien wel vragen van burgemeesters, wethouders en raadsleden. U kunt laten zien wat onze democratie nog waard is en of er enig respect en verantwoordelijkheid over is bij de vertegenwoordigers die wij hebben gekozen. Mocht ik naar Rusland gaan dan zal dat zeker bekend worden en is het nog steeds een aanrader om zich meer te verdiepen. Vragen komen er gegarandeerd.

Ik/wij hopen op daden zodat wij in Winsum snel weer van start kunnen gaan met SOPN(Soeverein Onafhankelijk Persbureau Nederland) met een redactie zoals in 2003 en de juiste mensen om de vele mensen op te vangen en te begeleiden met de problemen waarin velen nu verkeren en worden gebracht.

Ik ga er vanuit dat wij niet behoeven te vluchten maar deel uit kunnen maken van de wederopbouw van Winsum wat ik graag met spoed verder mondeling en persoonlijk wil toelichten en van belang is voor het gehele dorp.

Met hartelijke groet

Anton Teuben

Toevoeging links voor verder onderzoek en inzicht:

SOPN ontstaan en de kamerverkiezingen 2012

https://nl.wikipedia.org/wiki/Soeverein_Onafhankelijke_Pioniers_Nederland

Chemtrails en explosieve groei nieuwe klachten en ziektes

http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies

https://www.youtube.com/watch?v=jFYFOeSe7sE  Wist hij te veel??

Buitenaards contact en ufo-technologie

http://www.galactic-server.net/linkmap.html

 

Cookieinstellingen