Dit jaar opnieuw fietsen met Bauke Mollema

Foto: lechampion.nl

Fietsen met topwielrenner Bauke Mollema is mogelijk op zondag 28 augustus tijdens de Bauke Mollema Tocht.

Dan gaat gaat Bauke op pad met zijn fans. Deelnemers kunnen kiezen uit prachtige routes over 65, 110 of 165 km die uitgezet zijn door Bauke Mollema zelf. De start en finish is bij sportcentrum Kardinge in Groningen. Schrijf je voor 15 augustus in en ontvang een gadget van Trek-Segafredo.

Bauke Mollema deed het in de Tour de France fantastisch. Hij stond tot een paar dagen voor het einde op een keurige tweede plaats, totdat hij onderuit ging en daarmee z’n podiumplaats verspeelde. Nadat de renner van Trek-Segafredo nog in actie komt in Rio de Janeiro tijdens de Olympische wegrit, maakt hij tijd voor zijn fans. Tijdens zijn eigen Bauke Mollema Tocht kun je hem zijn hemd van het lijf vragen en fietst hij zelf ook mee.

Tijdens de Bauke Mollema Tocht zijn er twee tussensprints. De ultieme test of je Bauke’s snelheid kunt evenaren. De eerste tussensprint is bij de Mollema Bult bij Nieuwklap en de tweede is bij de kasseienstrook in Zuidwolde. Fietsers kunnen zichzelf natuurlijk ook meten met hun fietsvrienden. Voor de snelste renner heeft organisator Le Champion een beloning.

De Bauke Mollema Tocht is door de drie afstanden van 65, 110 en 165 km geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietsliefhebber. Bauke Mollema heeft tijdens de voorbereiding van de Tour de France de routes op een aantal punten aangepast. Alle afstanden vertrekken vanuit de stad Groningen en voeren door het schitterende landschap van Noord-Groningen en een deel van Friesland.

Online inschrijven kan tot en met 15 augustus via: www.baukemollematocht.nl. Deelnemers die zich vooraf aanmelden ontvangen bij hun gepersonaliseerde stuurbordje een gadget van Trek-Segafredo.

Cookieinstellingen