Filmende Winsumers gezocht!

Gemeente Winsum wil graag initiatieven en activiteiten in de gemeente zichtbaar maken voor iedereen met een filmpje dat is gemaakt door de inwoners van de gemeente. Inwoners kunnen met een smartphone een kort filmpje van 2 minuten  maken van een leuk initiatief of activiteit in het eigen dorp of gemeente.

Alle ingezonden filmpjes zullen verwerkt worden tot één filmpje met begeleidende tekst van burgemeester Rinus Michels.

Voorbeelden zouden kunnen zijn: realisatie van een project, hoe het dorpsbudget wordt ingezet, een burgerinitiatief of dorpsactiviteit.

Het filmpje wordt gebruikt in de nieuwjaarsboodschap van de burgemeester en zal geplaatst worden op o.a. YouTube en het twitteraccount van de gemeente.

De filmpjes kunnen voor 10 december 2016 gestuurd worden naar Sarah Stiles bereikbaar via het mailadres [email protected]

Vaardigheden en kwaliteiten

Gevraagd worden inwoners van gemeente Winsum die een kort filmpje van 2 minuten willen maken van van een initiatief in het eigen dorp of gemeente Winsum dat u zeer aanspreekt of waar u bij betrokken bent. Het is fijn als u er ook iets bij kunt vertellen of aangeeft om welk initiatief het gaat.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

U maakt zichtbaar voor anderen wat er gebeurd in het eigen dorp of gemeente Winsum

Aanvullende opmerkingen

Tips voor het maken van een filmpje met de smartphone staan op hogelandinbeeld.nl

Cookieinstellingen