€ 600.00 gestolen door ‘vriend’

Foto: publiek domein

Gezegde: Velen die vrienden lijken zijn het niet en velen die het niet lijken zijn het

Zaterdagavond gaven Niels Buys en David Albert Villalta een feestje voor vrienden. Het scoutinggebouw was afgehuurd en er werd voor €500.00 hapjes en drankjes ingekocht.

Om de (on)kosten zo laag mogelijk te houden werd aan iedere bezoeker € 7.50 entree gevraagd en dat deed iedereen. De totale opbrengst van de entreegelden was bijna € 600.00. Dit bedrag werd in een kluisje opgeborgen.

De kluis is op een plek in het gebouwtje verstopt, maar toen Nick en David het kluisje wilden pakken bleek dat te zijn verdwenen. Verdwenen? Gestolen door één van de gasten die als vriend was uitgenodigd. Maar door wie, wie doet zoiets lafs? 

Wie noemt zich een vriend en dupeert zijn ‘vrienden’ op zo’n schandalige, geniepige manier.

Nick en David regelen een feest en dan doet iemand zoiets, dat snappen wij niet en willen graag ons geld terug. Het is toch erg dat het door een ‘vriend’ gejat is, door iemand die je vertrouwt en misschien is het nog wel het ergste dat je bijna niemand die op het feest was nog vertrouwen zult. In één keer is de jeugdige onbevangenheid weg en ga je anders met het begrip ‘vriendschap’ om.

De beide jongens willen hun geld terug, desnoods anoniem.

 

Het hele gebeuren zit ze zo hoog dat ze aangifte gaan doen, maar zover zou het eigenlijk helemaal niet moeten komen.

Daarom een oproep aan degene die het geld heeft weggenomen, geef het terug!!

Stop het eventueel in een enveloppe en gooi het in de brievenbus van WinsumNieuws, Hamrik 14 te Winsum. Je zult je dan waarschijnlijk een stuk beter voelen

Als het geld teruggegeven wordt dan zal de aangifte ingetrokken worden.

Cookieinstellingen