Zonnige verjaardag Repair Café Winsum

Foto: Repaircafé Winsum

Het 4 jarige bestaan van het Repair Café Winsum werd afgelopen zaterdag gevierd met veel bezoekers, die veelal vroeg aanwezig waren met het mooie weer.

Er werd hard gewerkt aan nieuwe zomen, houtversnipperaar, broeken, truien, tassen, radio, koffiezetter, magnetron en ministofzuigers. Het lukte ook bij de meeste vraagstukken om het probleem op te lossen, waarbij iedereen weer tevreden naar huis kon. Om het 4 jarig bestaan luister te geven was er deze keer ook gebak voor bij de koffie.

Op 29 april is er weer het volgende Repair Café in Winsum.

Het Repair Café is een initiatief dat op basis van vrijwilligheid spullen repareert om het vroegtijdig en onnodig weggooien van spullen te voorkomen. Hiermee is uw portemonnee en het milieu gediend.

Het Repair Café staat open voor alles wat u inbrengt om te repareren. Als het niet meer te gebruiken is kunnen wij er mogelijk samen voor zorgen dat u het weer kunt gebruiken. Dit voor alles wat nog niet weggegooid behoeft te worden door het te repareren.

Weggooien? Mooi niet!

Heb je een vraag, wil je ook vrijwilliger worden bij het Repair Café of onze website beheren? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel met Kees Vissers (0595-425599). Meer informatie over het Repair Café Winsum kunt u vinden op de website www.repaircafehhl.nl of de gelijknamige facebookpagina.

Cookieinstellingen