Help Missfits (Chantal de Boer) naar WK Hiphop in AMERIKA!

Foto: Doneeracties

Help Missfits naar Hiphop International World Championschip in Phoenix, Arizona in Amerika

Hallo allemaal,

Wij zijn Missfits, een dancecrew bestaande uit 7 leden: Chantal de Boer, Dewy Leegstra, Eurnalis Sambo, Jessica Geerman, Naomi Miojo, Noenoni Loasana en Tara Salahshor. Wij komen uit het ‘Hoge Noorden’ en dansen bij Groningen Dance Center. Hier zijn wij bijna iedere dag voor het volgen en geven van danslessen en voor teamtrainingen. Missfits is een unieke crew dat samengesteld is uit mensen met unieke stijlen.

Even over onszelf. Wat doet Missfits? Missfits is één van de crews van Groningen Dance Center. Hier maken wij onze nieuwe shows, bedenken we nieuwe projecten, zoals videoclips en ontwikkelen wij onszelf als dansers. De afgelopen maanden heeft Missfits mooie podiumplekken behaald bij verschillende danswedstrijden zoals UDO, World of Dance en Hiphop International.

Bij iedere wedstrijd proberen wij weer iets nieuws en unieks op het podium te zetten. En dat werd dit jaar beloond…. Wij hebben in maart de 2e plek behaald bij Hiphop InternationaL. Dit betekent dat wij gekwalificeerd zijn voor Hiphop International World Championship 2017 in Phoenix, Arizona in AMERIKA! Dit is een enorme grote hiphop wedstrijd in Amerika en daar zullen wij deze zomervakantie heen vliegen.

Wij zijn super trots en blij en we vinden het een enorme eer dat wij Nederland mogen vertegenwoordigen in Amerika! Ook hier zijn we weer van plan een spetterende show neer te zetten.

De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met sparen. Doormiddel van verschillende projecten en optredens probeert Missfits geld in te zamelen. Wij hebben deze crowdfunding pagina aangemaakt, omdat dit spannende dansavontuur toch aardig prijzig is. Het zou super zijn als we dankszij de crowdfunding onze vliegtickets en verblijfskosten in Amerika kunnen dekken.

Natuurlijk willen wij iets teruggeven. Bij verschillende donaties bieden wij het volgende aan:

– Bij het doneren van €20, ontvangt u een eervolle vermelding op onze social media (Facebook/Instagram).

– Bij het doneren van €60, ontvangt u een exclusieve ‘I supported Missfits’ t-shirt van Groningen Dance Center.

– Bij het doneren van €200, bieden wij een workshop aan.*

– Bij het doneren van €400, bieden wij een exclusief optreden aan van ca. 15 minuten.*

* Exclusief reisvergoeding

Wilt u in aanmerking komen voor een shout-out, t-shirt, workshop of een optreden bij het doneren van de opgenoemde bedragen? Zorg ervoor dat u niet anoniem doneert, dan kunnen wij helaas niks doen. Zorg er daarom voor dat u op naam doneert, dan kan er contact worden opgenomen (uw naam en e-mailadres is namelijk zichtbaar voor ons, wanneer u persoonlijk geld doneert). Natuurlijk zijn alle bedragen van harte welkom! Hierbij wil Missfits u alvast bedanken voor de moeite. Wij waarderen dit enorm! Als er nog vragen zijn, kunt u mailen naar [email protected]

Wilt u op de hoogte blijven van ons? Volg ons op onze social media

Facebook: https://www.facebook.com/missfitsofficial/?ref=ts&fref=ts

Instagram: http://instagram.com/missfitsofficial

Wilt u iets doneren? Klik dan deze link aan!!

 

 

Cookieinstellingen