WinsumNieuws verdwijnt …

Foto: WinsumNieuws

WinsumNieuws bestaat vandaag op de kop af drie jaar. We startten op 1 april 2014 met een avontuur waarvan we niet konden vermoeden dat het zo leuk zou zijn en zo enthousiast zou worden ontvangen. De afgelopen drie jaren zijn we enorm gegroeid. In drie jaar tijd 3.902.515 hits. Nu zijn we toe aan een nieuw avontuur: WinsumNieuws verdwijnt en zal op termijn plaats maken voor Het HogelandNieuws.

Het HogelandNieuws

Het HogelandNieuws zal nieuws, sport, politiek, roddel en achterklap, achtergronden, columns en interviews brengen uit de BMWE-gemeenten.

Stapsgewijs

Net als bij de herindeling van de gemeenten gaan wij stapsgewijs te werk. WinsumNieuws en De MarneNieuws zijn nu al via Facebook, Twitter, App en site te volgen.

EemsmondNieuws start in april met een Facebookpagina. De site, app en Twitter zullen snel volgen.

BedumNieuws zal in het najaar van start gaan.

Uiteindelijk zullen de vier sites dus overgaan naar Het HogelandNieuws. Je krijgt op deze site natuurlijk de mogelijkheid om de regio(s) apart te volgen, als je dat wilt.

EemsmondNieuws zoekt

Voor EemsmondNieuws zijn we op zoek naar mensen in de gemeente Eemsmond die het leuk vinden om achter nieuws aan te gaan en daarover te schrijven en/of foto- en videografen.

Interesse: mail dan even naar [email protected] of bel 0650231841, dan nemen wij contact met je op.

 

Cookieinstellingen