En dan nu … de catalogus

Foto: WinsumNieuws

Druktechnisch was het niet mogelijk de catalogus ‘Tuin in Ezinge’ tegelijk met de opening van de tentoonstelling ‘Weelderige Wierde’ te laten samen vallen, maar met een kleine vertraging is het boek vanaf nu verkrijgbaar.

‘Tuin in Ezinge’ is samengesteld ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘Weelderige Wierde’ zoals die vanaf 29 april t/m 1 oktober 2017 in Museum Wierdenland is te zien. Het boek toont een ruime fotoselectie van tuinschilderijen van Matthijs Röling die hij onder andere maakte in Ezinge. Daarnaast blikken enkele goede vrienden van Röling terug op zijn kunstenaarschap, zijn liefde voor de natuur en natuurlijk zijn tuin in Ezinge.

Citaat uit het voorwoord door Heidi Renkema, directeur Museum Wierdenland: ‘Het boek bewijst maar weer eens dat je met heel weinig middelen toch iets heel bijzonders kunt maken. Bovendien beleven we met deze catalogus een primeur: het is de eerste uitgave ooit van Museum Wierdenland! Het kwam tot stand met behulp van onze vrijwilligers en is denk ik een heel persoonlijk document geworden over het werk van Matthijs Röling.’

Voor meer informatie zie www.wierdenland.nl

Cookieinstellingen