De Dorpstafel nieuwe stijl van start in dorpshuis Artharpe, een succes

In een volle zaal in het dorpshuis Artharpe in Adorp ging gisteravond (15 september 2017) De Dorpstafel nieuwe stijl van start.

In plaats van, zoals in voorgaande jaren, een klein menu eens per week op de vrijdagavond, zal het komende seizoen eens per maand door kok Ingrid Slierings, vrijwilligers en kinderen van de basisschool, een volledig 3-gangen menu worden geserveerd.

Met 50 eters was het maximum wat bediend kon worden bereikt.

Rond de klok van 17.30 uur druppelden de deelnemers aan de maaltijd binnen. In de keuken waren de kok, de vrijwilligers en de leerlingen van de basisschool al druk bezig met het klaar maken van de gerechten (een deel was donderdag al voorbereid).

Om 18.00 uur kregen de 50 eters als eerste een amuse opgediend.

Links kok Ingrid, midden: Iris en Nikky met de amuse

Het volgende menu passeerde vervolgens de revue:

voorgerecht: Kipcocktail met verse mango, hoofdgerecht: Gevulde varkenshaas, gegratineerde aardappeltjes en verse groenten, en als nagerecht Blueberry cheesecake.

Tijdens het eten werd door Jan Janssen, goochelaar, entertainment geboden met zijn kaarten-trucs

.

Op de volgende data is er weer een dorpstafel: vrijdag 6 oktober, vrijdag 3 november, vrijdag 1 december. Extra: Kerstdiner op vrijdag 22 december. Om de prijs hoeft u het niet te laten: 3-gangen menu € 15,00, basisschoolkinderen € 7,50. Tijdens het diner zal er live entertainment worden geboden.

Gasten zijn welkom vanaf 17.30 uur. Tegen 18.00 uur wordt de eerste gang geserveerd. Tot en met de woensdag voor de vrijdag kunt u zich aanmelden bij Ingrid Slierings via email: [email protected] of tel. 0638248975 of in het dorpshuis.

Foto’s en tekst: Auwert Postmus

 

 

 

Cookieinstellingen